- Sub Jan 23, 2016 12:06 am
Нисам сигуран да је Марковић сигуран,Јовић може на много вишем нивоу да ради ствари које је Пефи радио у репрезентацији,односно рударски део посла,иначе ја не волим такве типове играча као Пефи,иако му свака част на борбености,јер су углавном један играч мање у нападу.Гудурића би вредело гурнути у ватру јер поседује чини ми се све нападачке елементе које би један добар бек требао поседовати,па таман да запне када Богдан има лош дан,не смета му минутажа ни од 10-15 мин.Милосављевић је одличан играч за Еврокуп ниво,али би га требало видети у неком ЕЛ клубу као што је ПАО да покаже колико може,боље да је Сале довео њега уместо индиспонираног Павловића.Недовић,хмм . . .толико недоречен,неконстантан . . .а опет је био међу бољима у репрезентацији . . . дефинитивно му најбоље лежи улога најбољег 6-ог играча,јер он за нешто више није,ако ће опет бити позван . . .
Позиција крила ће ја мислим Салету нанети највише проблема и недоумица.Калинић ван форме,вечито повређени Лучић,лимитирани Симоновић,Дангубић који још није показао колико може и Загорац као велики таленат али без много јаких утакмица до сад а и повређен дуго.Овде је ситуација по мом мишљењу најкомпликованија.
Такође не знам ко би могао бити идеална резерва Бјелици.Ерцег без клуба,а иначе није по мом укусу,Мачван који зна отприлике све да ради на терену,прави разлику али је ''гузоња'',Митровић повређен,Јеловац из Сарагосе трпа 15-20 поена на скоро свакој утакмици у Ендеса лиги али исто питање шта може на ЕЛ нивоу,Савановића,Александрова,Бирчевића не вреди узимати у обзир.Јокић се профилише као петица,али може неке минуте покрити на четворци . . .