Teme vezane uz sve reprezentacije
By podgorica
Ne znam ja jednostavno kod njega ne vidim nista posebno , mozda jer sam prezahtjevan da bih za nekog rekao da je dobar i perspektivan igrac..

Igraci koji su meni u nekih poslednjih 5 godina djelovali kao igraci koji ce biti ubice su : Bjelica , Nedovic , Bogdan , Kalinic (jer i sam igram kao on , volim da rovarim , s tim sto se vise druzim s loptom od njega :) ) , Jokic i sada Guduric... Ovo ti je unazad mozda 6 godina znaci 6 igraca i samo za njih sam mogao reci da su dobri i perspektivni.. Bjelica jos nedje 2010-2011 na nekom prvenstvu vise se ni ne sjecam kad i sto je pokazao , znam da je bio relativna nepoznanica kad ga je Duda gurnuo u vatru.. Nedovic EP 2013 , svidio mi se uzasno.. Kalinic isto tada , a novu dimenziju je dodao na SP , u tom momentu mi je bio perspektiva za NBA cak.. Bogdan sezona prije one eksplozije njegove znaci 12-13 sezona... Jokic prosle godine , vidjelo se da ima kliker , meku ruku , ma sve , razbijao je utakmice protiv czv u kupu i cijelu aba.. Guduric na SP u20 , a onda mi je pokazao da se nisam prevario protiv Bajerna
Korisnikov avatar
By skeske
Guduric ide krupnim koracima prema pozivnici za reprezentaciju. Ne mogu da vjerujem kako ga je Radonja utegnuo defanzivno. Ofanzivno nikad i nije bio sporan.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Treba makar dva limitirana igraca da masu peskirima. Na EP smo imali dosta igraca na beku i krilo i nije se znalo ko je tu glavni dal Nedovic dal Bogdan dal Kalinic i gusi li su se.
Zato idemo ovako:
Teo, Jovic
Bogdan, Milosavljevic, Guduric ako zaigra zaigra
Kalinic ( Lucic ), Simonovic
Bjelica, Mitrovic ako bude fit
Marjanovic, Raduljica, Jokic

Mitrovic i Guduric verovatno nece ni igrati, Jovic i Simonvoc i Milosavljevic i Kalinic da grizu u odbrani, a Teodosic i Bjelica da imaju loptu u rukama. Posle njih akcija za centra Raduljicu i Bobija i povratne lopte ka Bogdanovicu, a tu da coskare i daju trojke Simonovic, Milosavljevic, Kalinic, Mitrovic...

I idemo do finala u RIU.

NISMO MI USA PA DA MOZEMO DA IGRAMO SAMO NAPAD I POVEDEMO 12 NAJBOLJIH NAPADACA.
By andrijafcb
Моја је филозофија да је напад увек јачи од одбране па у складу с тиме бих повео играче које увек праве разлику у нападу,било поенима било асистенцијама било офанзивним скоком . . .

Теодосић,Јовић,Недовић
Богдановић,Гудурић
Калинић,Лучић(Дангубић)
Бјелица,Мачван
Марјановић,Јокић,Радуљица

С тим што можда Калинић ни не заслужује да буде у 12,али вероватно ће на ''рехабилитацију'' овог лета.Греота ми је због Мицова и што се Павловић у свом мозгу опростио од кошарке,али баш.
Korisnikov avatar
By Poska
Ко је рекао за Гудурића да би му најбоље било да добије слободно лето, слажем се са њим. Мислим да треба да ради и напредује још(наравно ако сви остали буду здрави) и онда оно тамо лето да буде звер. Дефинитивно један будући одличан играч, а има времена за њега.

Такође, поред Теа и Бјелице, ја бих дао и Богдану лопту у руке. Оно што сам га гледао у последње време одлично креира из пика, и за скринера и за себе, а и почео је боље да пробија и завршава на обручу.
Korisnikov avatar
By Lika
Teo I Bogi su napadacki veoma komplementaran bekovski par, pogotovo kada im u vanjsku liniju dodas neko atletski jako krilo koje ide na skok.
Korisnikov avatar
By Peja
A Musli?

Nije da ga favorizujem, cak naprotiv, mislim da je previse mlakonja, da bi ubio i atmosferu i igru ali decka valja pomenuti.

Kad je krenula ACB i njegove dobre partije rekao sam da treba sacekati do 10-15 kola, evo sad je odigrao 15 meceva i prosecno je drugi MVP najjace lige. Ima 14 p i 8 skokova po mecu.
Pritom je jos uvek relativno mlad.

Nisam gledao nijedan njegov mec ove sezone, ali Vlada Stankovic, onaj novinar ga je u dva bloga vec nahvalio i previse, tako da verujem da ne izgleda lose.
By andrijafcb
Превише је густа конкуренција на позицији центра(хвала Богу)да би се он домогао репрезентације,ништа више од ширег списка,бар за сада.Евентуално ако једног дана буде бољи од Радуљице па да буде трећи центар.
Korisnikov avatar
By Lucky
Ja sam pesimista po pitanju igranja Jokica i Bobija u reprezentaciji ove godine. Jedina nada je to sto ameri jedino olimpijadu dozivljavaju kao nesto bitno pa da ih puste.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma dajte vise sa pesimizmom vezanim za Jokica i reprezentaciju, u redu je skapirali smo strah, 10 njih je to reklo na osnovu nekog svog "osecaja", polako jbt decko ima tek 20god, pa ja ne bih pravio problem i da ne igra ovo leto jer jos nije formiran igrac, ali kada to postane ja uopste ne sumnjam da ce da igra, mozda ne svako leto kao Teo i Bjelica ali bice tu, ne zaboravite da je EP od sledeceg na svake cetiri godine! Olimpijada i SP isto, tako da nece morati svako leto da dolazi da igra za reprezentaciju, a to je klubovima najvise smetalo.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]