Teme vezane uz sve reprezentacije
By andrijafcb
А је ли упућен неко у то како је ФИБА замислила квалификације за ЕП,СП,ОИ по том измењеном систему?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cuo sam da novi trener Klivlenda nece dati Lebronu da igra na OI. Kao sto nece dati on Lebronu, tako i ovi nece dati Bobiju i Jokicu. Sve je do igraca, a ne trenera.
By luki
MILOS OBILIC napisao:Cuo sam da novi trener Klivlenda nece dati Lebronu da igra na OI. Kao sto nece dati on Lebronu, tako i ovi nece dati Bobiju i Jokicu. Sve je do igraca, a ne trenera.
Pogresno si cuo, kada je olimpijada u pitanju onaj ko bi nekom igracu zabranio da igr za SAD reprezentaciju bio bi stavljen na stub srama i okuzen za sva vremena.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
luki napisao:
MILOS OBILIC napisao:Cuo sam da novi trener Klivlenda nece dati Lebronu da igra na OI. Kao sto nece dati on Lebronu, tako i ovi nece dati Bobiju i Jokicu. Sve je do igraca, a ne trenera.
Pogresno si cuo, kada je olimpijada u pitanju onaj ko bi nekom igracu zabranio da igr za SAD reprezentaciju bio bi stavljen na stub srama i okuzen za sva vremena.
A i u Klivlendu se vise Lebron pita ko ce biti trener, nego sto se trener pita da li ce Lebron igrati na OI.
By luki
MILOS OBILIC napisao:Pa zazam se u inat hejterima koji misle da nece pustiti Jokica.
Moja greska i ovaj put se pokazalo ono cuveno da se obavezno cita pazljivo i do kraj, mada to sto se odnosi na Americke igrace, nemora da znaci da ce vaziti za nase i da ce ih pustiti.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
luki napisao:
MILOS OBILIC napisao:Pa zazam se u inat hejterima koji misle da nece pustiti Jokica.
Moja greska i ovaj put se pokazalo ono cuveno da se obavezno cita pazljivo i do kraj, mada to sto se odnosi na Americke igrace, nemora da znaci da ce vaziti za nase i da ce ih pustiti.
Nema veze. Licno smatram da Jokic i Marjanovic ako budu hteli da ce igrati na OI, a da ce nas savez platiti neku sitnu kauciju da bi oni igrali.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sutra cemo znati kakve su nam sanse za Rio, nadam se da cemo izvuci grupu koja nam "lezi", tu pre svega mislim na top selekciju koja nam najvise odgovara, imam neki osecaj da ce nam doci Kanadjani.
Erceg u pregovorima sa Makabijem ali sad na twiteru videh da se izgleda nisu dogovorili, Zoki se izgleda ozbiljno zasitio kosarke kada ne zeli da igra ispod odredjene cifre.
Korisnikov avatar
By dovlimir
http://www.sportando.com/en/national-te ... women.html. iz drugog šešira nam dolaze Kanada ili Češka, iz 3. i 4. šešira mislim da je svejedno ko će nam doći. iz 5. šešira mislim da je isto svejedno jer su ekipe sličnog kvaliteta, mada je mene tu najviše strah Letonije. odlična ekipa, Porzingis, braća Bertans, Strelnieks...

ovaj brat na klipu nam je sastavio najtežu moguću grupu. Srbija, Kanada, Iran, Senegal, Hrvatska i Novi Zeland.
By andrijafcb
dovlimir napisao:ovaj brat na klipu nam je sastavio najtežu moguću grupu. Srbija, Kanada, Iran, Senegal, Hrvatska i Novi Zeland.
Ако не можемо све ове екипе на свом терену да добијемо,шта да тражимо против САД,Шпаније,домаћина Бразила,Француске . . .
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]