Teme vezane uz sve reprezentacije
By milanezija
Ja bih izbegao Kanadu i Novi Zeland (odmah mi padne na pamet 2002. godina i cuveno prvo poluvreme i jos cuveniji Pera Kameron, OI 2004.godine kao i ona pripremna pre 2 godine kad su nas natamburali u punom pioniru)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni se nikako ne svidja Raduljica trenutna forma mu je skoro ko na ep, sto je stvarno sramno. S druge strane Milutinov ako se jos malo napuca misicima moze za koju godinu da bude top el centar. Trenutno unistava Radulju...

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By dovlimir
Kanada je potencijalna mina, pisali smo o tome. Turci mislim da ne mogu da nas pobjede kući, ni Hrvati rekao bih. Hrvatska ima solidnu ekipu, imaju par dobrih igrača, ali ne mogu da zamislim Ukića i Stipčevića kako prevode loptu pored Jovića i Markovića, ili da Tomić i Žorić čuvaju Bobija. ajde nekako, da zamislim da uštopaju Tea, ili recimo da Šarić može da parira Bjelici... ali ove prve dvije varijente mi ne ulaze u glavu.
Korisnikov avatar
By Antoine
dovlimir napisao:kakva Kanada kakvi bakrači...

dovlimir napisao:Kanada je potencijalna mina, pisali smo o tome.
?

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By dovlimir
mislio sam na većinu forumaša. ja sam bio jedini koji je tvrdio suprotno. u tom kontekstu je i taj moj post , većina je saglasna da je Kanada opasan rival. a ja poštujem mišljenje većine.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne bih Kanadu, dobri su oni dosta, ali i kad bi igrali sa njima mislim da bi ih dobili jer pitanje koliko su oni uigrani, a nisu oni SAD da posalju bilo koga i oni razbiju.
By podgorica
Au jbt hahaha , gledam ovo na yt i ulazim sada i vidim grupe neke , kanada i hrvati , rekoh je li moguce jbt , kad ono ipak nije to to , nego neki primjer , tek ce sad zrijeb :-)
Korisnikov avatar
By dovlimir
kakva muzika u pozadini, plus Bogosavljev i kompetišn :lol: hahaha kakva grupa. ni sami ovo nijesmo bolje mogli sastaviti.
Korisnikov avatar
By The Answer
Odlično, sa Angolom i Portorikom pa ako prođemo pobednik Japan, Češka, Letonija.

Idemo u Rio!

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.