Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By The Answer
Gori. Ali mislim da to nije problem, nego je Pao jadan ove sezone pa mora na nekom da se slomi, a on mi je nekako zreo za to.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja Saletu zameram samo sto je neosnovano dao prednost Kuzmicu u odnosu na Milutinova kad je u pitanju reprezentacija, a i sto se tice kluba, Nikola je nebruseni dijamant a on opet dovede Kuzmica i Pavlovica koji se bukvalno raspao u KKP, to m je ono kao mrlja sto se tice selektora, ostalo mu nista ne zameram.
Korisnikov avatar
By MileBL
Milutinov ce postati igracina u Olimpijakosu, ove sezone se prilagodjava sistemu, sledece ce eksplodirati. Treba imati razumevanja za njega, on do sada nije igrao ozbiljne odbrane, u napadu nije imao pravog pleja pored sebe, neke stvari mora uciti iz pocetka.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Milutinov ce postati igracina u Olimpijakosu, ove sezone se prilagodjava sistemu, sledece ce eksplodirati. Treba imati razumevanja za njega, on do sada nije igrao ozbiljne odbrane, u napadu nije imao pravog pleja pored sebe, neke stvari mora uciti iz pocetka.

mile trol :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By MileBL
Zonska odbrana i gadjenje na skoku rvackim stilom je kako god okrenes neozbiljna odbrana za jednu od najboljih u EL koju forsira Oly, nisam ti ja kriv sto s tebi ta cinjenica ne svidja.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Zonska odbrana i gadjenje na skoku rvackim stilom je kako god okrenes neozbiljna odbrana za jednu od najboljih u EL koju forsira Oly, nisam ti ja kriv sto s tebi ta cinjenica ne svidja.
steta sto kosarku pratis poslednje 2-3 godine, tako da te tvoje cinjenice stoje na klimavim nogama odnosno ono sto vidis kroz te tvoje obojene navijacke naocare, u suprotnom bi znao da je odigrao "neozbiljnu" odbranu u 30+ utakmica u EL :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Sto se tice defanzivne igre Milutinova nije ni potrebno vise od 2-3 gidine pracenja kosarke da se zakljuci o njegovim mogucnostima. Prosle sezone je bio napunjen od strane svake ekipe koja je imala imalo ozbiljnog pleja/centra, ni pre toga nije bio bolji, upravo zbog njega je ekipa igrala zonu kako bi sakrila njegove defanzvne nedostatke
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Piricas o igracu koji relativno kasnije sazreva i nesto sporijim nogama upravo zbog nedostatka snage, ali svakako neko ko ima potencijala da bude dobar odbrambeni igrac.

Ne kazem da ce to i postati, ali svakako sa plafonom koji je sigurno bar na nivou legitimnog prvog centra jake EL ekipe.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 1165
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бацим[…]

Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]