Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da nije povredjen Patrik Jang Milutinov ne bi video ni minuta, a posto je ovaj povredjen Milutinov se udara nogom u dupe kad dobije 10 minuta. Ima jako malu minutazu u Pireju. Realno i da je guran Milutinov to nista ne bi promenilo, jer je Kuzmic limitiran, a Milutinov mlad. Inace Milutinov po meni igra dobru odbranu, pa razbio je Bobija prosle godine u finalnom obracunu.
A sto se tice nasih centara pored Bobija, Raduljice i Jokica ne treba nam drugi centar na OI, a na pripreme bih pozvao jos Muslija da vidimo dal nesto zna ili nabija statiskiku kao Luka Bogdanovic u Spaniji.
Korisnikov avatar
By MileBL
BBBbbb napisao:Piricas o igracu koji relativno kasnije sazreva i nesto sporijim nogama upravo zbog nedostatka snage, ali svakako neko ko ima potencijala da bude dobar odbrambeni igrac.

Ne kazem da ce to i postati, ali svakako sa plafonom koji je sigurno bar na nivou legitimnog prvog centra jake EL ekipe.
Pa i ja ocekujem da on sazri kao igrac u Oliju.
Sto se tice njegove uloge ove sezone, mislim da niko nije puno ocekivao od njega, zato i ima ulogu treceg centra, sledece sezone ce imati sigurno vecu ulogu.
Korisnikov avatar
By Peja
alonzo86 napisao:Ljudi, vidim sad da je Kuzmic pred otkazom u Pao, jel je toliko los da mu je**m ?
Nije uopste los, samo mislim da se oni tamo ne kontaju, tj. ako su ga doveli da bude MVP EL i da daje po 15 poena onda ga nisu dobro procenili.

Ako je dosao kao bekap raduljici, kao neko ko defanzivno treba da odradi posao a u napadu postavi poneki blok i uhvati koji skok onda on svoj posao radi i vise nego dobro.

Kao sto rece neko , na njemu ce se samo slomiti, najmanje je on kriv.

Pavlovic jeste za razliku od Kuzmica, ja sam a verujem i Sale vise ocekivao od Pavlovica. Bas je ocajan.
Korisnikov avatar
By alonzo86
A kakav je Aleksandrov ove sezone ? Drugar kaze da je dobar u Evrokupu. Kad pogledas on ima 29 godina, nije ni toliko star, mladji je od Ercega
Korisnikov avatar
By MileBL
U ovim kvalifikacijama bi nam dobro dosli Macvan ili Savan, za nivo Ceske i Letonije su oni upotrebljivi, samo posle ne bi bilo fer da se ne vode na OI ako izguraju kvalifikacije.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Jel počeo Erceg igrati ili još ladi jaja?

Teo, Marković,
Nedović
Bogdanović, Milosavljević
Kalinić, Lučić
Bjelica, ????
Jokić, Raduljica, Bobiška
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Nisam slučajno, čak sam mišljenja da će ići Simonović prije Lučića, odnosno ista bekovska linija kao i na EP. Sumnjam da će Sale zvati Jovića prije bilo koga od ovih gore, a svim sem Markovića igraju pristojne sezone, ali ovaj je ikona reprezetnacije, stalno tu i cijenim da će 100% igrati ako bude zdrav, bez obzira na ovu sadašanju povredu.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 1165
KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]

Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]