Teme vezane uz sve reprezentacije
By podgorica
Mogao bi , ali ne igra to u NBA..Medjutim volio bih vidjet : Teo-BB-Bjelica-Jokic-Bobi

Bi li ovo bilo moguce sto mislite? Skroz je zanimljiva ova petorka , i revolucionarna u ovo vrijeme kada svi igraju small ball :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Ma samo cista odbrana i jak tempo u igri dolazi u obzir, ja mislim da ce Milutinov u Olimpijakosu izrasti u odlicnog defanzivca
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Ma samo cista odbrana i jak tempo u igri dolazi u obzir, ja mislim da ce Milutinov u Olimpijakosu izrasti u odlicnog defanzivca
Još samo kada bi imali igrače za tako nešto...plej nam je operisan od odbrane, a nemamo ni dobru odbrambenu peticu...ni Bjelica nije bog zna kakav defanzivac. Mislim da realno naša reprezentacija može da igra samo na koš više.
By Divos
Мислим да Јокић дефинитивно може на "четворку". Догађа се да момци такве конституције временом, и како добивају на маси, све теже могу испратити потребе које захтева та позиција (и играју све ближе кошу), али мислим да ће Никола још дуго година моћи јако квалитетно покрити обе позиције у рекету. Наравно и зависи ко ће нам бити противник и какав је профил протитвичке "четворке", овде посебно јер ћемо рецимо у Београду играти са екипама које практично играју са 4 спољна.
И у НБА он номинално игра "петицу", сада је то посебно "зацементирано" како је постао стартер, у НБА се држе номиналне позиције ко пијан тарабе, али на паркету то и није увек случај, па је Јокић против рецимо Кливленда често излазио и на Леброна (био је у том мечу баш онако импресиониран Леброном), хоће тренери у НБА и да експериментишу, посебно ако желе да провере могућности нових играча.
У сваком случају, добро је имати у репрезентацији што више поливалентних играча, у рекету је сјајна ствар имати играча који ће квалитетно покрити обе позиције, који ће моћи парирати Валанчијунасу, али и испратити "четворку" од 202-3 цм, Јокић то, по мени, може, и то јако квалитетно + што ће са искуством бити све доминантнији у нападу.
У Јокићу добијамо сјајног играча у рекету, оног који може квалитетно покрити обе позиције. Мислим и да су мале шансе да се појави на квал. турниру у Београду, али у Николи добијамо квалитетно решење за наредну деценију.
Korisnikov avatar
By dovlimir
meni je Ristić taj drugi "mekani" pored Jokića. nekako fiktivno bi to mogao biti naš Gasol tandem. plus Milutinov koji će tu svakako koristiti u odbrani pored ove dvojice... bićemo jaki pod košem. šteta što Tejić propada jer ima fine fizikalije, osjećaj za rampu, ljevak... mada ovaj momak Jovanović sa koledža dosta obećava.
By andrijafcb
djokonda napisao:Mislim da realno naša reprezentacija može da igra samo na koš više.
Таман прилике да се коначно отарасимо дефанзивне филозофије кошарке.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 1165
KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]

Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]