Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
djokonda napisao:
MileBL napisao:Savan i Tadija
i u odbrani da igramo čvrsto i agresivno veliš?
Ne pratis o cemu se pise, pisalo se kako nemamo igraca za udaranje i slicne poteze, zato sam napisao samo cista odrana ili tako nesto slicno, a zadnji odgovor su jos dva igraca na poziciji krilnog centra kao potencijalne opcije za razmatranje i nista vise.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:
djokonda napisao:
MileBL napisao:Savan i Tadija
i u odbrani da igramo čvrsto i agresivno veliš?
Ne pratis o cemu se pise, pisalo se kako nemamo igraca za udaranje i slicne poteze, zato sam napisao samo cista odrana ili tako nesto slicno, a zadnji odgovor su jos dva igraca na poziciji krilnog centra kao potencijalne opcije za razmatranje i nista vise.
Da samo što sa Teom na pleju, bez atletski dobre trojke i četvorke, pa još sa četvorkama tipa Tadija ili Savan i plus centri poput Raduljice i Bobija...teško da tu može bilo kakva odbrana da se igra.
Korisnikov avatar
By Peja
ja bih najvise voleo da Jokic bude cetvorka..

na cetiri Bjelica 25 minuta, jokic 15

na pet Bobi 15 radule 15 Jokic 10

Sa ovom raspodelom mi 40 minuta protiv bilo koga, osim mozda amera, imamo napadacki dominantnu opciju na visokim pozicijama, dva 'skolovana' centra , dve cetvorke koje odlicno kreiraju..

Pritom nijedan nema ispod 209

Ako sam dobro sracunao minute, to je to...peti visoki nek bude Milutinov, dobra atleta, moze iz senke da odigra solidno i napad, napravi par faulova..
nek se osisa na celavo i nek ga neko udari na pripremama da ima masnicu kao onda protiv Zvezde i bice nova verzija Zokija Savica... :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:
MILOS OBILIC napisao:Tu je Nastic da tuce, ali nije mu Misko menadzer.
Jeste
Da mu je on menadzer ne bi ga izbacili iz Zvezde. Nego Nastic nije hteo Miska i ovi su ga izbacili iz tima.
Korisnikov avatar
By MileBL
MILOS OBILIC napisao:
MileBL napisao:
MILOS OBILIC napisao:Tu je Nastic da tuce, ali nije mu Misko menadzer.
Jeste
Da mu je on menadzer ne bi ga izbacili iz Zvezde. Nego Nastic nije hteo Miska i ovi su ga izbacili iz tima.
I treba ga izbaciti ako nije hteo Miska
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja koliko sam pratio Dejan Borovnjak je redovno pruzao 10+pts partije u el ove godine... Nisam ga gledao vise od jednom ruku na srce :)

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Filip Covic, Mali iz Borca
Lazic kapiten, Andjusic
Krstic, Drenovac
Tadija, Savanovic, Borovnjak najjace 4 u Evropi
Stimac, Nastic, Gagic
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61