Teme vezane uz sve reprezentacije
By Edibledi
Peja napisao:
Duka85 napisao:Ajde prvo da skocimo pa da kazemo HOP!

Sent from my 6045K using Tapatalk
Mislis na odazivanje?

Misli na kvalifikacije!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Normalno treba otici prvo na Oi jer ako ne odemo ponovo dozivljavamo jos jednu katastrofu. Bice pritiska jer igramo kuci i jer u Djordjevica ne veruje pola nacije.
A za Ercega Duda je bio u pravu sto ga nije zvao u reprezentaciju. Dobar je napadacki, u odbrani i skoku ga nema, ne bih ga vise zvao da sam na mestu Djordjevica. Jos nema klub skoro celu sezonu.
Korisnikov avatar
By Duka85
Mislio sam na sveukupnu atmosferu da smo mocniji nego ikad.

Prvo ne zna se ko ce da bude u timu.

Drugo, treba osvojiti taj predolimpijski turnir bez krstenih priprema. Setite se samo kako smo prosli 2005. ipak bih sada da budemo obazrivi.

Trece, ove godine nemamo trenera cistog profesionalca (msm na trenere koji su samo angazovani u reprezentaciji). Upitno je kako ce se to odraziti na vodjenje ekipe. Koliko se secam te kombinacije klub i reprez se ranije nisu pokazale kao dobre- Duda, Zeljko, Sakota.

Cetvrto, igraci koji su otisli u NBA imaju potpuno razlicite sezone. Npr Beli ce sezonu zavrsiti jako rano, vrv i Jokic a Bobi ako sve bude OK zavrsava u nekom projektovano finalu zapada. Kako ce sve to izgledati...

Peto, i ne najmanje bitno je to sto i drugi igraju tj. neocekujem da ce da skinu gace i da se namazu vazelinom.

Da treba da budemo optimisti, treba ali hajde ipak da prvo skocimo pa da kazemo HOP!

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pa po imenima i nekom objektivnom kvalitetu. a tu pre svega mislim i na timsku hemiju mislim da od 2002 nismo bili nikad jaci, doduse nemamo igraca top klase (citaj-Bodiroga, Stojakovic, Divac), ali imamo pregrst odlicnih mladih igraca i par njih koji su na vrhuncu svoje karijere.
Po meni da bi postali top reprezentacija treba nam top NBA igrac, nadajmo se da je Nikola taj, do tada smo jedna odlicna i veoma nezgodna ekipa za sve reprezentacije na svetu osim SAD.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Pa po imenima i nekom objektivnom kvalitetu. a tu pre svega mislim i na timsku hemiju mislim da od 2002 nismo bili nikad jaci, doduse nemamo igraca top klase (citaj-Bodiroga, Stojakovic, Divac), ali imamo pregrst odlicnih mladih igraca i par njih koji su na vrhuncu svoje karijere.
Po meni da bi postali top reprezentacija treba nam top NBA igrac, nadajmo se da je Nikola taj, do tada smo jedna odlicna i veoma nezgodna ekipa za sve reprezentacije na svetu osim SAD.
+1. blizu smo Spanije i Francuske. ako Bog da odemo u Rio, ocekujem borbu za medalju.
By andrijafcb
Ми смо пета репрезентација на свету у овом тренутку(и Литванију сам ставио испред јер терен никад не лаже),а мислим да је право мерило наредни Евробаскет где ће пристићи надограђени играчи '95 годишта на које треба озбиљно рачунати(Загорац,Гудурић,Јарамаз уз Јокару).Треба имати у виду и колико дуго ће још Тео бити у пуној снази,мада мислим да може да гази до 35-те,само ако ће полако његова минутажа да се дозира . . .
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Na prostoru bivse drzave ima vise mladih talenata nego sto imaju sve zemlje, ne racunajuci SAD, ali i Amerima mozemo da pariramo po talentu.
Peno, Jaramaz
Guduric, Doncic, Aranitovic, Marinkovic, Musa
Hezonja, Zagorac, Simanic, Radoncic
Saric
Jokic, Bender, Zizic

Strasni bekovi i krila u najavi.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ajde kad se vec Obilic dohvatio teme. Mojih 12 bi izgledalo ovako:
Doncic, Jaramaz,
Guduric, Musa
Hezonja, Zagorac
Saric, Bender, Simanic
Nurkic, Jokic
Ovaj tim bi i sad u ovom trenutku bio sposoban da pravi nered, a tek za par godina...
Korisnikov avatar
By MileBL
Za pet godina 20% ce igrati u nekim žnj klubovima, ali vjerujem da ce isto tako neki novi iskociti koji sada nisu u prvom planu
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 1165
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.