Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
Posle svakog kola El,bira se top 5 krivaca(idelana petorka kola)..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nisam ocekivao Gudurica, ali svaka mu cast probio se do najbolje petorke. Nadam se da ce i protiv Efesa igrati dobro.
Raduljica ulazi u formu i veceras je bio odlican, dao 18 poena.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo i sta pise za njega..
Marko Guduric: They say that lightning can’t strike twice, but he did it again. One of the most talented young muggers in the mean streats of Belgrade repeated the crime he did not so long time ago against FC Bayern Munich, this time against Cedevita Zagreb! He showed up out of nowhere and scored 9 points in the last quarter for a total of 14 points, helping Crvena Zvezda Telekom Belgrade prevail once more. You can’t teach timing and this hooligan has it in his veins
http://www.eurohoops.net/trademarks/189 ... 16-round-7
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni Guduric deluje kao debeljak i na prvi pogled rekao bi da je fizicki jako los, a onda decko krene na prodor i lagano ga izdrzi i poentira. Mozda meni deluje da ima sala na stomaku, ali izgleda da nije tako. Mozda tako deluje i zato sto je levak. Ipak mislim da moze jos da napreduje u pitanju fizikalija.
Ima dobar prodor koji treba stalno da forsira, jer je potreban i Zvezdi i Srbiji bek sa jakim prodorom. Sut za tri poena mu je takodje dobar. Trojke sutira uglavnom kada sam sebi iskreira poziciju.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ljudi ja sam i ranije pisao, koliko je recimo Kruno Simon postao solidan Evroligaski igrac i glavni igrac reprezentacije Hrvatske, njega spominjem jer stilom igre dosta podseca na Gudurica, a do 27-28 je bio buca koji je igrao za Split. Hocu da kazem da je Gudura vec sada sa 20 godina blizu tog nivoa, a da ne pricam koliko je fizicki bolji od Simona, dakle sustina je da ce reprezentacija dobiti top Evroligaskog igraca, a sto da ne i NBA, vec vidim kako oni bekovi lete na njegove finte, samo da jos ojaca i dobije na brzini.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sada su na cijeni dvojke i trojke koje imaju igru sa loptom u rukama, Kruno je jedan od tkvih igraca, vanjski igraci koji samo cekaju loptu za sut su proslost.
Guduric se odlicno razvija, posebno mu odgovara stil igre koji forsira Radonja sa dva kreatora u petorki
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 1165
KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]

Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]