Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Peja
Sta mislite u vezi Markovica? Koliko je realno da on igra i da li bi dao doprinos?

Ja mislim da on mozda nije najbolje resenje, povredjenog 'fizikalca' je isto sto i voditi sutera koji nije u formi..

Misljenja sam da on ne bi dao doprinos koji se ocekuje, ali opet nmg da zamislim ekipu bez njega, kako coveku koji je dusa tima reci da ne ide na OI ili ovaj turnir a to ceka prakticno 10 godina, od 2007 je u reprezentaciji i samo jedno leto nije bio..
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Markovic je mnogo puta pre pozivan potpuno van forme i friske iz povrede, ali davao je svoj doprinos. On je nekako postao inventar reprezentacije.
Ne znam sta da mislim, toliko je davao reprezentaciji, iznad svog kvaliteta, da mi zao da ga ne zovu, a sa druge strane sad izgleda da imamo igrace koji mogu mnogo bolje popuniti to mesto u timu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne ide bez Tea i Stefa na 1..Uvek se zrtvovao maksimalno za tim i uvek pruzao puno.Ako on misli da moze da da izdrzi napore,ja bih ga stavio u tim..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pa dobro, Teo, Markovic i Jovic su bili zajedno u Spaniji i to je delovalo sasvim dobro, doduse mislim da Markovicevo igranje automatski znaci odstranjivanje Nedovica, tako da bice tu interesantno za koga ce se Sale odluciti. Za mene na 1 i 2 su sigurni samo trojica, Teo, Jovic i Bogdan.
Ja sve navikao da reprezentaciju gledam u septembru, jbt ovo je za 2 meseca, nismo ni svesni koliko ce brzo da dodju kvalifikacije.
Korisnikov avatar
By Peja
Sve krenem ono cuveno da napisem 12 konacnih i ne znam..

otprilike se svi slazemo da ima nekih 7-8 sigurnih a ostali samo Sale zna...

Dobra stvar je sto sta god da odluci, imacemo samo 2-3 'specijalca' , ostali uglavnom imaju poene u rukama.

to su prakticno jovic kalinic i markovic ako bude igrao..
Korisnikov avatar
By Lucky
Mene zanima hocemo li biti bez ''specijalca'' na centarskim pozicijama? Bjelica, Jokic, Raduljica, Marjanovic nisu bas vrsni defanzivci a Kuzmic ne zasluzuje mjesto nekog od navedenih. O Milutinovu da i ne pricam.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bobi valjda nece igrati, eto prostora za specijalce :) , mislim da je Milutinov siguran, mada bi ja vodio Stimca, ipak je on prosao Radonjinu skolu
By Edibledi
Bjelica sinoć odličan!

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=VquLN2y9-yQ[/bbvideo]

Kad pomislim na petorku:
Teodosić, Bogdanović, Kalinić, Bjelica i Jokić.
Pet mangupa od kojih su 4 kreativca i jedan specijalac koji najbolje deluje kad se na njega ne računa u napadu.

Додао бих још ту Јовића, Милосављевића, Загорца, Радуљицу, Марјановића.
Ових 10 су ми сигурни а за још двојицу не знам које бих ставио.

Проблем је на 4, ту имамо неке солидне играче али ниједан није на нивоу Бјелицине замене.
Мачван (спор, кратак распон руку, слаб одраз), Јеловац (нисам га ни гледао а пратио сам га у КЛС и веровао да ће успети да се негде докаже), Мајсторовић (прави брзоплете грешке и фаулове), Лешић (лимитиран), Митровић (повређен), М.Луковић (нисам га гледао ове сезоне), онај у Грчкој са колеџа... све добри играчи али кога изабрати?!?

Симоновић је нека 3-4, Новица посвађан, Мицов (3) исто, Марковић је повређен, као и Јарамаз.
Имамо још бекова типа Недовић и Дангубић, центре за случај одустајања неког, да машу пешкиром, Милутинов, Штимац, Кузмић.
Неког сам сигурно незаслужено заборавио а да није играч типа Лазић и Драгићевић, :).

Аууу, брате, ладно сам Гудурића заборавио а њега треба водити, дефинитивно.

П.С. Слатке муке за Салета.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stefan Markovic je jedan od srafova nase reprezentacije i nekih uspeha zadnjih godina. Najbolje je odigrao na EP 2013. godine kada je bio prvi plej. Donosi nam jaku odbranu i kreaciju u igri. Ipak posto je bio povredjen, ne znam dal bih ga vodio. Pre svega jer bih hteo da vidim Jovica u ulozi rezervnog pleja sa loptom u ruci, a da odigra i jaku odbranu.
Sa jedne strane najaca bekovska linija nam je:
Teo, Markovic, Jovic
Bogdanovic, Milosavljevic, Nedovic
Kalinic, Zagorac ili Guduric

Ali ja bih hteo da gledam sledece momke za koje verujem da bi igrali dobro, neki da imaju sutersku ulogu, neki epizodnu, neki defanzivnu:
Teodosic, Jovic
Bogdanovic, Milosavljevic, Dangubic ili Guduric
Kalinic, Zagorac

Sta se desava sa onim nasim krilnim centrom ili centrom na koledzu koji je 94. ili 95. godiste sto ga je Antoine hvalio proslo leto, moze li on u reprezentaciju, kako igra ?
Korisnikov avatar
By dovlimir
meni su Lučić, Micov i Zagorac bolje trojke od Kaline. Kalina je nekako zahvalniji, znaš šta možeš da očekuješ od njega.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]