Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By The Answer
#231133
Valderama napisao:
The Answer napisao:
Valderama napisao:
Tebi se baš nikad ne desi da makar zalutaš na živopisan kurirov portal? :D
To govno je bilo smeće čak i kad su Blic i Večernje bile ok, pre 10+ godina, a sad su i ta dva smeće. Desi mi se da zalutam na njih ili Mondo npr, na Kurir, Alo, Informer i slična govna nikad!
A Danas(građanska opcija, izrazito antirežimski nastrojeni) i Politika (konzervativno-tradicionalistička novina) gde njih svrstavaš? :?:
Danas nikad nisam čitao pa ne mogu da sudim ali znam da su anti i to mi je ok a Politika može ako ti sport nije primaran. Sećam se pre, dok se u kući redovno kupovala Politika nedeljom da sam pizdeo jer su najsvežije sportske vesti bile od subote prepodne, tipa nisi mogao u njima da saznaš rezultat neke utakmice igrane u subotu u 18h nego su stavljali- igrano juče.

Novinarstvo u nas je danas na najnižim granama, nažalost, sve za klik naslovi i tekstovi da čovek ne poveruje o čemu se piše ali šta je tu je... ignorance is bliss!
Korisnikov avatar
By Valderama
#231134
A šta tek reći o praćenju NBA u drugoj polovini 90tih, rezultati su kasnili po dva dana :lol: i to si - sa tim dvodnevnim kašnjenjem - mogao da ih pronađeš isključivo u striktno sportskim novinama sa izuzetno agilnom i ažurnom redakcijom. :mrgreen:

Sa ove vremenske distance to deluje tragikomično. NBA album sa sličicama je predstavljao neku vrstu dragocenog informatora, sportske slikovnice koja se besomučno prelistavala, upijao se svaki podatak o igraču... Albumi su imali skoro edukativnu dimenziju. :!:
Korisnikov avatar
By Valderama
#231193
Jedini koji se otvoreno sukobio sa ljudima koji su monopolizovali navijanje za Zvezdu je Den Tana. Sutradan su nu upali u kancelariju i pred njim je celu polupali kao opomenu. Čovek se posle toga pokupio i otišao.
Korisnikov avatar
By Zex88
#231195
Samo sto je Den Tana nesposoban da vodi klub..Ono je bio cirkus na sta je licilo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Valderama
#231196
i to je tačno. Mislim da je tada sportski direktor bio Ilija Ivić.
Korisnikov avatar
By Zex88
#231198
Tad su se napljackali ko niko za fazon dva meseca.. Kakve ogormne plate za drva..
Korisnikov avatar
By Poska
#231319
Да ли је реално да неки који су причали да је један тренер измислио своју болест, сада се брину за исту? Пудлице, па ти више ниси ни морални гмизавац.
  • 1
  • 891
  • 892
  • 893
  • 894
  • 895
  • 958
Ostale reprezentacije

Duka hvala na konciznom izveštaju i informa[…]

Reprezentacija Srbije

Ma dzaba vise i da zove kasno i da dogje neko bic[…]

Svaštara

Da, "Švajcarca". Ne znam š[…]

Fudbal

https://www.youtube.com/watch?v=GDUI6YUzyxA