Zex88 napisao:Valderama napisao:kako biste vi opisali Kleja Tompsona nekome ko ga nikad nije gledao? Kakav je tip igrača, šta ga čini jednim od najboljih igrača u NBA, šta su mu mane...?
da li smo mi ikad u bogatoj košarkaškoj istoriji imali igrača koji je po svojim karakteristikama sličan Tompsonu?
Pa jednim od najboljih ga čini što ima takvu praćku, da kad je u elementu sipa i bolje nego Stef..A Stef je najbolji šuter ikad.. Vrhunske kretnje kroz blokove, ne mora uopšte noge da namesti da bi bio uspešan.. Ne treba mi lopta a može da ti spakuje 30 bez problema..
Može da igra odličnu odbranu.. Mana mu je malo lošija kontrola lopte i mislim da bi mogao više skokova da kupi..Što se tiče naših, ja ne pamtim sličnog..
Edit :
Hm, možda me Gurović podseća malo..Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kako on mene oduševljava, trči kontru 1 na 3 i čim stigne do linije za tri poena diže se i šutira na isteku 4-5 sekunde napada, promaši... već u sledećem napadu nije mu nikakva frka da se opet odluči za 3 poena i to opet na začetku napada njegovog tima, obično tad zatrpa protivnika.