Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Zex88
#248678

Drugar mi radi u policiji pa mi je pricao,slicno nesto je bilo na NBG,nije bio pijan,ali je na crveno izasao na pesacki i vozac ga je na mestu usmrtio. Medjutim nije ni kocio,nije ga video...

Vestak je dokazao na sudu da cak i da je poceo da koci u trenutku kad je ovaj izleteo da ne bi bilo mogucnosti za drugaciji ishod pa je oslobodjen..

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
#248679

Mislim da je Žoc pod dejstvom alkohola nekog udario ko je stradao, a on završio iza brave. Vjerovatno mu je kao vrhunskom sportisti malo progledano kroz prste.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
#248706

Moze raditi sad sta hoce ne moze se iskupiti za oblacenje dresa spanske reprezentacije i cepanje srpske zastave, jedino ga ovaj dolazak kod Karija malo cupa

Korisnikov avatar
By MileBL
#248711

Ne znam sta da ti kazem, tesko je zaboraviti navedene stvari, on ce pred nama biti prepreka jos sigurno 7-8 godina u spanskom dresu, skoro svako ljeto ce me iznova podsecati na glupost koju je uradio, ovo sto sada radi je neki vid kajanja, jedino ukoliko ne bi igrao za Spance onda bi mu oprostio sve grehe.

Korisnikov avatar
By BBBbbb
#248720
MookieBlaylock napisao:

Mislim da je Žoc pod dejstvom alkohola nekog udario ko je stradao, a on završio iza brave. Vjerovatno mu je kao vrhunskom sportisti malo progledano kroz prste.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Da pijan, negde blizu hale u Cacku. Prica je da nije bio u zatvoru i da je Kica tad vukao veze da ga izvuce.

A od tih slucajeva, onaj necak Pere Matica je pobedio. Preko 100 negde na Vracaru valjda skuca se u djubretarce i ubije jednog jadnika sto je visi na zadnjem delu. Nestane tih 10s snimka sa kamere obliznje banke, a na kraju vozac djubretara bude kriv.

Korisnikov avatar
By rudonja
#248724

tehnicki, nije je cepao, vec strgao sa tribina i bacio na pod.

Korisnikov avatar
By Valderama
#248781

Otac mu se rodio 1912. u Varšavi kao Abraham Den Golbraič. Još kao dečaka, majka ga odvodi u Francusku. Tamo studira na Sorboni, a diplomu medicinskog fakulteta steći će u Bolonji. Godine 1939, uoči samog početka Drugog svetskog rata, u Italiji se ukrcava na brod za Njujork.

Nedugo po dolasku u Ameriku,u telefonskom imeniku koji je listao u nekoj govornici na Menhetnu pronalazi prezime "? ". Dopalo mu se kako zvuči, ali je zarad originalnosti dodao jedno "e" na kraju. Otišao je do opštine, platio taksu te je službeno postao Den "?".

Majka mu se zvala Gertruda Mos i bila je ćerka asimilovanog nemačkog Jevrejina koji se kao Kajzerov vojnik tokom Prvog svetskog rata borio u Srbiji. Hitler, međutim, nije imao simpatije čak ni za Jevreje nemačke patriote, a Gertruda je imala sreće da su joj roditelji to shatili na vreme, pa su porodično uspeli da iz Hamburga pobegnu u Buenos Ajres.

Iz Argentine je došla u Njujork da studira i tu je upoznala mladog doktora Dena. Brzo su se zaljubili i venčali, a 24. Aprila 1941. su dobili sina. Ipak, on u detinjstvu neće znati da su mu i otac i majka Jevreji. Bračni par je smatrao da mračnu prošlost valja ostaviti iza sebe, njihov sin je amerikanac kome ne treba takav "jevrejski prtljag".

Otac Den je imao velika očekivanja za svog sina. Priželjkivao je da bude naučnik, da osvoji Nobelovu nagradu iz fizike. Protivio se ideji dokolice, pa je sinu znao reći da je glupo da ide na stadion da gleda bejzbol kad za to vreme može da pročita neku dobru knjigu.

Pisac njegove obimne biografije, koja se nedavno pojavila u SAD i postala pravi bestseler, kaže da ga se Bošnjaci sećaju nezahvalno, Srbi sa velikom mržnjom, dok ga se Hrvati uopšte i ne sećaju. Dodaje da njegov odnos sa vršnjakom Miloševićem nije bio lišen neke čudne međusobne simpatije.

Henri Kisindžer za njega smatra da ima karakter zmije otrovnice.

Ajde da vidim hoće li neko pogoditi čiji su ovo roditelji i o kome je reč? :D

  • 1
  • 3353
  • 3354
  • 3355
  • 3356
  • 3357
  • 3628
ABA fantasy

Momci su dobro odradili pripreme, što govo[…]

KK Partizan 2020/2021

Sramna odluka, pred mec sezone mi smenjujemo trene[…]

KK Crvena zvezda 2020/2021

Imate vi dovoljno kvaliteta za osvajanje lige, a s[…]

Fudbal

Treba pustiti i Pavlovica, i sve mladje, i svu dec[…]