Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Lepus
#249284
Ne znam šta je sporno u tome da je ova ekipa očajnja?!

Da li će sutra, za godinu ili pet nego od njih postati igrač, teško je reći, ali ona ovom turniru su veoma loši.
By ikaluka
#249285
Ova grupa gradjana iz UK moze da zahvali bogu sto im je dodelio nas i tako im omogucio zagarantovani plasman dalje.Zao mi je Pecarskog sto je zalutao u ovu selekciju i morao da igra sa njima.

P.S. Ponekad je kompeks male sredine cudo, kako bese,isao u Pestu, vratio se iz Peste uvek isto/i/.
Korisnikov avatar
By milanezija
#249287
Los turnir jeste imala ali reci da je netalentovana...

Uskokovic je izgubio sezonu povredama, Vulikic je tek ove godine dobio priliku u Dinamiku, Miskovic je jednostavno odigrao los turnir, i boljima se desava.

Marjanovic se nije razvio kako treba, nije on u Barsi zavrsio svojevremeno zbog lepih ociju

Ostalo je sve radnicka klasa u ekipi

Pecarskog ne racunam jer je mladji i ne bi ni video ovo prvenstvo da imaju krstenu peticu u godistu, ili da Balsa nije otkazao
Korisnikov avatar
By djokonda
#249295
Ovo je manje-više ekipa koja je 2017 osvojila U18...ok, bili su tamo u sastavu još i Petrušev i Koprivica, ali je Koprivica imao zanemarljivu minutažu, a Petrušev je igrao drugu peticu (menjao Pecarskog)...najveći deo tereta tada izneli su Mišković (MVP turnira), Pecarski, Momirov i Uskoković. Svi oni su igrali i ovde. Mišković i Uskoković su debelo podbacili i to je verovatno glavni razlog ovog debakla...da li je to stagniranje ili prosto loša forma na ovom turniru teško je reći.
By Bojdo
#249339
nače, Smailagić je izjavio da će se rado odazvati Đorđeviću ukoliko dođe poziv. Tako da je vrijeme da se stavi tačka i na ovu temu koja je uglavnom na forumaskom nivou bila aktuelna bez jakih osnova.


Izjava:

"Bilo je poziva, ali sam imao obaveze u Americi i jednostavno nisam stigao. Sada čekam poziv selektora Đorđevića, kojem ću se rado odazvati. Nisam se čuo sa njim, ali sam pričao sa Bogdanom Bogdanovićem, koji mi je poželeo puno sreće i poručio: "Vidimo se na terenu!"
Korisnikov avatar
By djokonda
#249342
Mislim da ova dva takmičenja (u19 i u20) dosta jasno pokazuju u kom pravcu će ići karijera Pecarskog...on će biti igrač sa odličnim statistikama u prosečnim timovima. Meni je zanimljiv podatak da je on u U19 reprezentaciji imao najniži +/- (3.7) od svih igrača koji činili standardnu Bućanovu rotaciju (Mićović, Trifunović, Paunović, Pecarski, Petrušev, Ilić, Cerovina, pa čak i Ćubić koji je igrao u proseku manje od 10 minuta po utakmici). U U20 mu je +/- u minusu (-0.4), a od njega gori indeks imaju Marjanović, Jovičić i Vulikić...čak i očajni Uskoković i Mišković imaju bolji +/- indeks. Lepo bi bilo kada bi negde mogla da se nađe statistika o razlici o broju poena na 100 poseda koje ekipa prima sa i bez Pecarskog u igri.
Korisnikov avatar
By Lepus
#249410
Ovo je baš katastrofa. Popovića otjerati u tri lijepe, a ovo takmičenje detaljno analizirati. Nadam se da će neko to i odraditi.

Jbt, tzv. Kosovo i mi možemo da se sastanemo sljedeće godine.
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 327
KK Partizan 2019/2020

Dominacija Zvezde se poklapa sa dolaskom najsposo[…]

KK Crvena Zvezda 2019/2020

Ja bih voleo Djordjevica pre Ristica, rekto koji i[…]