Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Au, Vildoza novo pojačanje... opet ko za KKCZ, to bih prihvatio na keca, da je u pitanju neka 2023. ili 2024. godina, ovako, mislim da smo itekako imali boljih opcija. Pogotovo, što je u pitanju 3. opcija na kecu ili 3. opcija na beku ili 5-6 igrač na pozicijama 1 i 2. Nisam pametan, tj. ja jesam, ali ovi naši gram mozga nemaju...

Na ovoj poziciji plaćati Vildozu koji je sa ozbiljnom košarkom završio u CZ one godine je neozbiljno, pogotovo što to nije mala cifra. Jeste on bio majstor i virtuoz, ali to je prošlo vreme, evo videli smo kakvu je sezonu u Virtusu imao. Plus je u tom Virtusu njega doveo Ivanović i dao mu slobodu i bili su on i Edvards sa odrešenim rukama da divljaju, vedre i oblače... Ako je on igrač od kojeg se očekuje da bude skorer, a nema mi logike da se ne očekuje, onda mislim da je njegovo vreme prošlo, ako je on igrač koji treba da bude pass first plejmejker koji će da ima 5-6 asistencija po utakmici, onda ok, ali opet pričajmo o ceni i kvalitetu.

Mišljenja sam da smo na ovu poziciju morali dovesti domaću opciju, da li je to neki Novak ili Drezgić ili Kondić ili Avramović ili Petrović ili makar neku jeftiniju opciju kao što su više puta pominjani Velička/Ali Nikolić ili neko skroz sedmi nije važno.

Ajde da vidimo šta ćemo dalje, ali ovo mi se nikako ne sviđa, mada volim Vildozu kao igrača.

Pominje se Petrušev u nekim pričama, ako bi to bila situacija, ponavljam, ja obe ruke dajem za njega, domaći igrač, EL igrač koji je u top 10 igrača na svojoj poziciji, igrač u najboljim godinama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Па и Вилдоза можда може бити домаћи. На основу жене. :)
Ostali klubovi ABA lige

Mega zapocela pripreme. U sastavu iz prosle godi[…]

Takmicenja mladjih kategorija

On drugacije ne moze da igra, ako ga ogranicis, on[…]

KK Partizan 2026/27.

Па и Вилдоза можда може бити домаћи. На основу жен[…]