Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:Hm, tamo kod Jaramaza i Urosa Nikolica. Eto, mozda i on zavrsi sledece godine u EL ni kriv ni duzan.
Mislim da njih dvojica igraju za Turov ...
Korisnikov avatar
By Poska
Играју за Туров, гледао сам их у Ел
By Faul u napadu
Jučer navečer sjajna predstava Ciboninih klinaca protiv Cedinih rukometaša!Šteta što je Cibona na kraju izgubila jer po svemu je zaslužila pobijediti.Iako sam najčešće kritički raspoložen kad su u pitanju hrvatski klubovi evo ne mogu,a ne napisati kako su me jučer ova djeca iz Cibone oduševila!!!Takva 2 mlada centra kakvi su Žižić i Zubac (oba 97 god) sasvim sigurno nema ni jedan klub u regiji.Pa i šire!A tu su još i bek-krilo Slavica i play Skokna (i oni 97 god.).Mavru ne spominjem jer je on sa svojih 19-20 godina već veteran.E kad bi bilo mogučnosti sve te klince zadržati u klubu.Pa da umjesto Cedevitinog rukometa u Zagrebu gledamo i malo košarke.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam samo prvo poluvreme, nisam bio u prilici da odgledam do kraja, ali moram da priznam da sam i ja impresioniran. Zubac je zaista odlican, Zizica sam gledao i ranije, ali njega sad prvi put.
By Faul u napadu
Karaburac napisao:Gledao sam samo prvo poluvreme, nisam bio u prilici da odgledam do kraja, ali moram da priznam da sam i ja impresioniran. Zubac je zaista odlican, Zizica sam gledao i ranije, ali njega sad prvi put.
2.poluvrijeme je bilo znatno bolje nego prvo.Klinci su se skroz opustili i igrali košarke.U par navrata su Cedine centre napravili smiješnim.Za Bilana i Baraća su mlazni avioni.
Korisnikov avatar
By Jomer
Faul u napadu napisao:Jučer navečer sjajna predstava Ciboninih klinaca protiv Cedinih rukometaša!Šteta što je Cibona na kraju izgubila jer po svemu je zaslužila pobijediti.Iako sam najčešće kritički raspoložen kad su u pitanju hrvatski klubovi evo ne mogu,a ne napisati kako su me jučer ova djeca iz Cibone oduševila!!!Takva 2 mlada centra kakvi su Žižić i Zubac (oba 97 god) sasvim sigurno nema ni jedan klub u regiji.Pa i šire!A tu su još i bek-krilo Slavica i play Skokna (i oni 97 god.).Mavru ne spominjem jer je on sa svojih 19-20 godina već veteran.E kad bi bilo mogučnosti sve te klince zadržati u klubu.Pa da umjesto Cedevitinog rukometa u Zagrebu gledamo i malo košarke.
ovo sam planirao sinoc da napisem :D , kad bi zadrzali ovaj tim u nekom projektu od pet godina, velike stvari bi mogli da uradite(ovde mislim na EL), i ja sam prvi put gledao Zubca i mali me je odusevio, i moram iskreno da priznam da mi je krivo koliko potencijalnih centara imate u rasponu od 1997-2000, mi sa druge strane od 95 pa sve do 2000 nemamo nista ozbiljno :D
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]