Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Peja
Posedujemo najboljeg pleja EL , Teodosica, po meni i dva najbolja back-up pleja u EL, Jovica i Markovica

Brutalnu centarsku liniju, bar medju Evropskim timovima
Bjelica Jokic
Marjanovic

Uz BB i NN i Gagija ciji bljesak ocekujem tokom sezone, kao i Kalinica mozemo mnogo

Izvinjavam se sto vec pisem ovaj spisak ali ponelo me :D

1 Teo Markovic Jovic
2 BB NN
3 Kalina Dragan
4 Bjelica ?
4-5 Jokic
5 Marjanovic Raduljica

Druga cetvorka nemam pojma ko bi mogao biti ali svakako bez neke uloge pored Belog i Jokare, mozda Luka napokon
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pejo mozda su oni najbolji rezervni defanzivni plejmejkeri, ali da su najbolji rezervni plejmejkeri po celoj igri nema sanse. Pa danas je Grendzer ubacio 26 poena, a rezerva je Uertelu.
A na EP smo videli kako nam ne ide kada imamo navodno puno napadackih opcija. Zato treba da imamo 3-4 igraca sa preko deset poena u rukama, par igraca da odrade dobro posao kao epizodisti sa 7-8 poena, i par njih koji ce igrati samo odbranu ili sticati iskustvo.

Teodosic, Markovic
Milosavljevic, Bogdanovic
Kalinic ( iako ga ne gotivi selektor )
Bjelica, Jokic
Marjanovic, Raduljica

Ostalo je manje vise nebitno, ali ne bih vodio Nedovica dok ne bude prvi bek Unikahe. Nista posebno nije igrao do sada za rerpezentaciju, ne blista u klubu tako da nema mesta ni u reprezentaciji da se ja pitam.
Teodosic - Milosavljevic - Kalinic - Bjelica - Marjanovic prva petorka. Teodosic prva violina da razigrava ekipu i siba trojke, Bjelica da ima loptu u rukama, da ide dosta na ulaz, trojke kada je sam, Marjanovicu da se spusta lopta i napravi razlika sa njim, Milosavljevic i Kalinic da drze odbranu, pogode iz kontre i kada su sami na sutu.
Druga petorka Markovic - Lazic ako se popravi - Bogdanovic - Jokic - Raduljica gde bi Bogdanovic bio prva opcija u napadu, Lazic peglao odbranu i cekao loptu u cosku pa onda trica, Markovic da organizuje napad, Jokic da igra ledjima, a Raduljica pik.
Korisnikov avatar
By johnny79
Kakav Lazić?!?!? Neozbiljno skroz...
Pravi problem repke su centri... Marjanović ne igra, ni Milutin, a od njih se očekuje da budu top (jedan u NBA, drugi draftovan u prvoj rundi). Radule i Kuzmić su nažalost epizodisti, buck-up centri, i mogu kao rezervne opcije, ali pravog prvog centra nemamo! Bobi služi kao atrakcija navijačima, a uopšte ne igra... Milutin isto ne igrao u Oly, a ova mu je bitna sezona za sazrevanje. Nadajmo se da će se situacija popraviti...
Od bekova Teo je lider, igračina, tu se svi slažemo... Meni se Jović lično puno više sviđa od NN, stabilniji je, igra odbranu odlično, ima asistenciju... Možda nije napadač, ali ne srlja pogodi kad je sam.. Markovića voli slektor i on je zahvalan zbog odbrane, tako da ova trojica popunjavaju 1 i 2 po potrebi.
Bogdan igra promenljivo, ali očekujem da se stabilizuje do kraja god. On će verovatno u NBA, jer uz Belog jedini ima predispozcije za ovu ligu, i mislim da može da je igra... Rezerva na 2 i 3 može Milosavljević.. Kalina igra loše za sada, ima problem sa glavom.. Rezervna opcija Lučić je puno zahvalniji, ali non stop povređen i tako reći neupotrebljiv... Danguba slično, često povređen... A još nije odigrao sezonu na nivou... Simona pozdraviti... Videti da možda gurnemo Zagorca i Gudurića na te pozicije, ako budu odigrali sezonu kako treba :)
Beli je fantastična 4-ka... Sve ima, igra kao zmaj! Za Jokića sam iznenađen što mu pružaju šansu u NBA. On nema predispozicije kao Beli i Bogdan, ali ima kefalo, razume igru, a i trner je raspoložen da ga gura :)... Vidim da je predan, da radi, smršo je puno, na posebnoj je ishrani, unapredi će mu ameri atletiku koliko budu mogli, tako da je kao rezeva Belom idealan... Erceg nam onda neće trebati...
Korisnikov avatar
By johnny79
Da rezimiram:
Teo, Marković, Jović
Bogdan, Milosav (Gudurić, Vanja Marinković u perspektivi)
Kalina (Gudurić), Zagorac
Beli, Jokić
Bobi, Radule, Milutin
Korisnikov avatar
By johnny79
Pa rezerva je u Unikahi... Jeste možda najbrži beli bek koga znam, al lucidnost, odnosno logika rešavanja napadačkih akcija mu je na vrlo niskom nivou, a odbrana najlošija od pomenutih bekova, plejeva... Lošija rešenja ima čak i od Rakočevića, tj. zaglavinja u napadu bez neke preke potrebe... Jedan odličan potez, prodor, šut i onda tri poteza da ne znaš šta je ni sam hteo ni započeo... Eto, štata, i to je razlog što nije u NBA danas već malo bolji od mediokriteta evropskog...
Korisnikov avatar
By Peja
Obilicu ne shvatas, Grendzer nije back up, on je prosto zbog konkurencije drugi plej ali kroz karijeru on nije zamena, to je kao kad bi rekao da je Arojo back up ili Caco u Madridu..

Markovic i Jovke su simboli back up-a..Jednostavno nikad nece biti prvi plejevi ekipe ali ce uvek biti bitan sraf i imati poverenje trenera

Precizno
Rodrigez je u Madridu drugi plej ali bi u Zvezdi bio prvi recimo

Markovic je drugi u Unicahi, drugi u repki, bio bi drugi i u Crnokosi jer je takav igrac
Korisnikov avatar
By Peja
skeske napisao:I eto, Jovic dobio priliku da bude prvi plej i podijelio 19 asista :D
:lol:
cekao sam ko ce ovo da napise :D

Pa pazi, kad bi ostao prvi plej njegov ucinak bi opao siguran sam, ovom partijom je skrenuo paznju svih na sebe i mislim da vise nece ponavljati ovakva izdanja
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]