Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By fanste90
U odnosu na 13 ne mogu nista da ti kazem,ali u odnosu na 12 shit od igre.Ovde da preokrenes rezultat treba da se porodis,ali zato oni lagano stizu i prednost od 3 gola,lagano dolazi iz 2u1 i obrnuto.Golove po obicaju primas od 80 min,sta god stavio,kakvom god taktikom igrao,team i player instruction useless.Prvo sam mislio da je to samo kod mene jer realno vodim iz 6 lige,ali citao sam komentare i drugih igraca da isto imaju zamerke pre svega u odbrani.O defanzivnom korneru ne vredi pricati,igraju ping-pong u petercu.Da dovedes nekog domaceg igraca treba ti malo bogastvo,tipa Vitasa ne mozes da uzmes ispod 3 miliona...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
hvala na analizi... stavio sam da se skida pa ce da vidimo.

korneri su u 13 poceli da budu vrlo problematicni, mada prednost sam uglavnom znao da zadrzim. u 13ici je postalo opasno da se sa strane prodje i uvek ide gol na neki centarsut uzas je to bio. takodje golovi u 45+ odnosno 90+ minutima su ocaj u poslednje 2-3 godine pa sam i nekako navikao... sve u svemu radujem se ponovnom upoznavanju sa mojim dragim fm-om

Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Vuk
Salvatore, javljaj kada instaliras na sta lici!
Korisnikov avatar
By Antoine
Ni na šta. Možda je samo engine malo brži, pa brže učitava, ali ostalo je našminkana 13-ca. I to ružno našminkana. Jedina novina koju sam provalio je da sada možeš da ponudiš procenat vlasništva nad igračem agentu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:Ni na šta. Možda je samo engine malo brži, pa brže učitava, ali ostalo je našminkana 13-ca. I to ružno našminkana. Jedina novina koju sam provalio je da sada možeš da ponudiš procenat vlasništva nad igračem agentu.
pa doobro mada nisu nesto spec najavljivali ovu 14icu.... kakvo je stanje sa dovodjenjem igraca jel idalje moras da ponudis min 15mil za solidnog igraca ? i kakvo je stanje sa povredama? posto je u 13ici bilo zlo

danas cu da instaliram ako sam dobro skinuo pa javljam utiske :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
evo instalirao sam i mogu vam reci da je nikad laksa instalacija, neki Rumuni uradili sve savrseno da ne mora ni krek ni nista, kao da insalairas sa original cd-om :D to je prvo odusevljenje

prvi utisci pa ono usao sam na 10ak minuta cisto da vidim omiljene timove po ligama i to je to... trebalo bi danas da pocenem da igram pa ce biti vise informacija.

kome treba link nek se javi na pp
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:evo instalirao sam i mogu vam reci da je nikad laksa instalacija, neki Rumuni uradili sve savrseno da ne mora ni krek ni nista, kao da insalairas sa original cd-om :D to je prvo odusevljenje

prvi utisci pa ono usao sam na 10ak minuta cisto da vidim omiljene timove po ligama i to je to... trebalo bi danas da pocenem da igram pa ce biti vise informacija.

Nadam se da imaš i rumunski patch da ti ne bi zabola igra 30.9. E ako ti kao buržuj moraš da skidaš pirate, šta mi da radimo? :roll:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:
Salvatore Guliano napisao:evo instalirao sam i mogu vam reci da je nikad laksa instalacija, neki Rumuni uradili sve savrseno da ne mora ni krek ni nista, kao da insalairas sa original cd-om :D to je prvo odusevljenje

Nadam se da imaš i rumunski patch da ti ne bi zabola igra 30.9. E ako ti kao buržuj moraš da skidaš pirate, šta mi da radimo? :roll:
pa sta mislis ko je finansirao te rumune?
pec dobijam gratis ;)

EDIT :
ne treba nikakav pec za ovaj moj link, kaze ortak stigo je do polusezone lagano :p
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 57
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]