- Sub Apr 11, 2015 8:12 am
Polako sa finalem. Ovo prvenstvo ce biti izrazito jako, pošto je veliki ulog. Slovenci možda jesu u blagom padu, ali ce doci u najjačem sastavu i bice teško premostiva prepreka za mnoge. Grci isto tako nisu za potcjenjivanje , i oni za razliku od vas imaju nekakav kult reprezentacije u kosarci, što je takodje bitno .
Ova Euroliga je vecim djelom protekla u apsolutnj dominaciji srpskih igrača , što se nije desilo ne pamtim od kada , svi su izrazitoj formi ( mislim na nosioce) , ali opet se ne usudim prgnozirati nekakvu " siguru " medalju , iako nas svrstavaju u najuzi krug favorita, uz Francuze i Spance!
kuku lele napisao:Fićo ti li si?Zex88 napisao:Dobro,mi u košarci imamo taj kurčevit mentalitet.. Mi na svako prvenstvo idemo da svima sve..Ma nije to vjeruj mi, i mi smo svako prvenstvo najavljivali medalju al ste vi imali uvijek trenerčine na klupi a mi pogodne kumove ovoj mafiji iz saveza. Da smo mi imali Obradoviće i Ivkoviće na klupi umjesto Vrankovića i Repeše misliš da i mi nebi osvajali medalje? Za boga miloga imali smo 4 mjesto EP s ovim balvanom na klupi.
Samo obratite pažnju kakvu ćemo mi eksploziju imati ove godine s Perasom na klupi. Apsolutno sam uvjeren da smo u finalu ove godine, pogotovo ako se pogleda ždrijeb, najteži protivnici ove godine su nam litva, grčka i slovenija a sve tri su laganom padu.
Ova Euroliga je vecim djelom protekla u apsolutnj dominaciji srpskih igrača , što se nije desilo ne pamtim od kada , svi su izrazitoj formi ( mislim na nosioce) , ali opet se ne usudim prgnozirati nekakvu " siguru " medalju , iako nas svrstavaju u najuzi krug favorita, uz Francuze i Spance!
Luki je drugosrbijansko govno !