Stare teme
By Faul u napadu
Gaja napisao:Pa jeste bio ocajan u Ciboni ali mislim da je zbog tog odlaska u Makabi, sto tamo nije igrao. Kad je gostovao u Kg dok igrao u Sirokom rastrtio je pod samim kosem onolikog Vardu(nije neki reper al ajde), bas je delovao impozantno.
Da,znam da je u Širokom bio solidan pa i više od toga....ali to je bilo prije 2 godine...od tada nije odigrao ništa...dobro,Maccabi je za njega ipak drugi svijet u svakom pogledu,ali da u Ciboni skoro pa ni jednom nije odigrao ni solidno!!!???...ne znam,vidjet ćemo kako će to izgledati u Budućnosti....što se mene tiče može im biti i najbolji igrač :)
By Faul u napadu
Gaja napisao:Brdo promasenih zicera i pomahnitali Nikolov razlog ovakvog rezultata. Ovi klinci u Ciboni totalno neiskusni.
Kuku,jao i pomagaj...tako barem za sada igra Cibona.Jedini vrijedan spomena Blessingame.A par minuta pokušao igrati i engleski Nizozemac ili već što je play doveden iz ACB lige...s nikakvim učinkom....pardon,1 osobna i 1 izgubljena lopta.
By Faul u napadu
Olimpija promašila 9 od 10 slobodnih bacanja u nizu (15 ukupno) što Cibonu još drżi u igri....ali evo Blassingame nakon 2 tehničke napustio igru.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Iz sve snage sam navijao za Cibonu. Zamalo, jebi ga...
By Faul u napadu
Čestitke i priznanje svima koji su imali snage i dobar želudac za odgledati ovu utakmicu koja je trajala preko 2 sata! Na kraju potpuno zaslužena pobjeda Olimpije 85-80.Svega je tu bilo(19 poena Nikolova u otvaranju utakmice i ni jedan do kraja,9 od 10 promašenih slobodnih bacanja Olimpije u 5 minuta tokom 3.i 4.cetvrtine,debilni završetak odlučujućeg napada Cibone,pa i Rimčeva odluka da igra par minuta bez centra što je Olimpija kapitalizirala s 8 poena u nizu pod košem,itd,itd,itd)...dakle,svega je bilo osim dobre košarke.Jadna nam majka na što će sličiti ova sezona ABA lige :o b
Poslednja izmena od Faul u napadu u Pet Okt 03, 2014 11:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By horog
Faul u napadu napisao:Priznanje svima koji su imali snage i dobar želudac za odgledati ovu utakmicu!Na kraju potpuno zaslužena pobjeda Olimpije 85-80.Svega je tu bilo(19 poena Nikolova u otvaranju utakmice i ni jedan do kraja,9 od 10 promašenih slobodnih bacanja Olimpije u dijelu 5 minuta,debilni tavršetak napada Cibone u odlučujućem napadu itd,itd,itd)...dakle,svega je bilo osim dobre košarke.Jadna nam majka ba što će skučiti ova sezona ABA lige :o b
Potpuno se slazem sa ovom ocenom. Nema kvaliteta ni Olimpija ni Cibona. A tek ona prva utakmica! Levski nije ekipa ni za nasu KLS. Ocigledno da je kvalitet ABA lige dobrano srozan u odnosu na prethodne godine. Necemo se nagledati kvalitetne kosarke.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]