Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja očekujem da će oni u Tokiju napasti, punom snagom na medalju.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pitanje je kako bi Kanada izgledala kao tim, ja licno mislim da bi se njihova igra bazirala na individualnom divljanju.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Pitanje je kako bi Kanada izgledala kao tim, ja licno mislim da bi se njihova igra bazirala na individualnom divljanju.
to je poenta. po stilu bi kopirali Amere a nemaju kvalitet za to. prosle godine izgube od Venecuele na Američkom prvenstvu, a svi se sjećamo na šta je ličila ta Venecuela na turniru u BG. mislim da smo bolji i to porilično. poredim npr. Korija Džozefa i Tea. Džozef igra stvarno finu sezonu u Reptorsima, ali, Teo je po meni dosta bolji plej. ili Stauskas- Bogdan. Stauskas u raspaloj Fili ima nekih 7 ppg, dok je Bogdan jedan od lidera Fenera i kompletno bolji igrač. visoki isto. Olinik, Sakre, Powell...ne bih ja to mijenjao n za Bobija, Jokića, Bjelicu ni u snu. Tristan jeste odličan igrač, ali svi znamo njegov glavni kvalitet, ofanzivni skok i defanziva. da pravi razliku, iskreno ne pravi. za kraj dolazimo i do Wigginsa. mislim, svaka čast momku, ali ovo što on igra je užas. njemu bi trebale jedno tri lopte, i da mu svi sjedni na klupu kako bi čovjek mogao da igra 1 na 5.
nzm, moje mišljenje je da bi smo mi njih sa lakoćom riješili. možda nisam u pravu...
By andrijafcb
Што се тиче распореда по шеширима,овако би изгледало по ФИБА ранг листи:

1.Француска,Србија,Турска
2.Грчка,Хрватска,Ангола
3.Порторико,Иран,Мексико
4.Нови Зеланд,Тунис,Канада
5.Филипини,Сенегал,Италија
6.Летонија,Чешка,Јапан

Нема грешке никакве,ево проверите сами...осим ако ФИБА не претумба по неком другом критеријуму,да ли по континентима или тако нешто..
http://www.fiba.com/rankingmen

П.С. Ја сам нови члан,поздрав свима...видим да се на форуму воде углавном квалитетне и колико-толико објективне дискусије па ако могу квалитету форума да допринесем. :)
Korisnikov avatar
By dovlimir
andrijafcb napisao:Што се тиче распореда по шеширима,овако би изгледало по ФИБА ранг листи:

2.Грчка,Хрватска,Ангола
3.Порторико,Иран,Мексико
6.Летонија,Чешка,Јапан

Нема грешке никакве,ево проверите сами...осим ако ФИБА не претумба по неком другом критеријуму,да ли по континентима или тако нешто..

П.С. Ја сам нови члан,поздрав свима...видим да се на форуму воде углавном квалитетне и колико-толико објективне дискусије па ако могу квалитету форума да допринесем. :)
znači najgora varijanta: Srbija, Grčka ( Hrvatska), Portoriko, Kanada, Senegal, Letonija.
By surda
andrijafcb napisao:Што се тиче распореда по шеширима,овако би изгледало по ФИБА ранг листи:

2.Грчка,Хрватска,Ангола
3.Порторико,Иран,Мексико
6.Летонија,Чешка,Јапан

Mislim da su najmanje sanse da Turska bude u prvom sesiru. Skoro sve ostalo je otvoreno. Mjesto koje je trebala dobiti azijska asocijacija je dodijeljeno njima. Bili su 14. na evropskom i ubaceni su preko reda. Vjerovatno bi trebali biti u zadnjem, 6. sesiru.
Doduse, kakvih je odluka bilo ne bih se iznenadio da kao naciji koji su velikim dijelom teritorije na tlu Azije, a najbolje rangiranoj na listi, uputili pozivnicu. Tada je sve moguce :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Slazem se sa Podgoricom, ako bude takav raspored sesira. Mada je mene strah da necemo ni videti RIO. Ne verujem previse u Saleta, a i domaci teren ce da nas optereti. Mislim da ce nam FIBA zabiberiti u grupu ili jednu jaku reprezentaciju ili dve nagazne mete tipa Turska i Kanada.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 1165
Fudbal

Колико је танка Јужна Африка..Бојим се да ће бити […]

KK Partizan 2025/26.

Vidi ne bi me čudilo da po ko zna koji put ovo sa […]