- Ned Jan 24, 2016 2:04 pm
А је ли упућен неко у то како је ФИБА замислила квалификације за ЕП,СП,ОИ по том измењеном систему?
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Cuo sam da novi trener Klivlenda nece dati Lebronu da igra na OI. Kao sto nece dati on Lebronu, tako i ovi nece dati Bobiju i Jokicu. Sve je do igraca, a ne trenera.Pogresno si cuo, kada je olimpijada u pitanju onaj ko bi nekom igracu zabranio da igr za SAD reprezentaciju bio bi stavljen na stub srama i okuzen za sva vremena.
luki napisao:A i u Klivlendu se vise Lebron pita ko ce biti trener, nego sto se trener pita da li ce Lebron igrati na OI.MILOS OBILIC napisao:Cuo sam da novi trener Klivlenda nece dati Lebronu da igra na OI. Kao sto nece dati on Lebronu, tako i ovi nece dati Bobiju i Jokicu. Sve je do igraca, a ne trenera.Pogresno si cuo, kada je olimpijada u pitanju onaj ko bi nekom igracu zabranio da igr za SAD reprezentaciju bio bi stavljen na stub srama i okuzen za sva vremena.
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Pa zazam se u inat hejterima koji misle da nece pustiti Jokica.Moja greska i ovaj put se pokazalo ono cuveno da se obavezno cita pazljivo i do kraj, mada to sto se odnosi na Americke igrace, nemora da znaci da ce vaziti za nase i da ce ih pustiti.
luki napisao:Nema veze. Licno smatram da Jokic i Marjanovic ako budu hteli da ce igrati na OI, a da ce nas savez platiti neku sitnu kauciju da bi oni igrali.MILOS OBILIC napisao:Pa zazam se u inat hejterima koji misle da nece pustiti Jokica.Moja greska i ovaj put se pokazalo ono cuveno da se obavezno cita pazljivo i do kraj, mada to sto se odnosi na Americke igrace, nemora da znaci da ce vaziti za nase i da ce ih pustiti.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Say my name...
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
dovlimir napisao:ovaj brat na klipu nam je sastavio najtežu moguću grupu. Srbija, Kanada, Iran, Senegal, Hrvatska i Novi Zeland.Ако не можемо све ове екипе на свом терену да добијемо,шта да тражимо против САД,Шпаније,домаћина Бразила,Француске . . .