Faul u napadu napisao:U moru loših Cibona zadnjih sezona ova je je uvjerljivo najlošija!Uz svo uvažavanje ranijih komentara uvaženog člana foruma i sugrađanina mi Pinka Panthera nema šanse da me uvjeri da trenutna ekipa može bilo što dobrog napraviti ove sezone.Osim da može dobiti Cedevitu koja je sastavljena kao da se netko zajebavao slažući njen rosterNa primjeru Cibone se vidi koliko jedan jako kvalitetan igrac cini saigrace mnogo boljima nego sto stvarno jesu... Pocevsi od Bless-a, preko Siriscevica, Kuridze....Previše je ovdje poluigrača,pa i bezveznjaka koji nešto malo bolje mogu odigrati samo ako pored sebe imaju kvalitetne suigrače kao što je prošle sezone bio Šarić.Sada kad kvalitete nema njihova nekvaliteta dolazi do pravog izražaja.Pa da se ponovim od prije tjedan dana kada sam napisao da nije slučajno da je npr.Sirišćević zadnjih sezona igrao po Austriji,Rumunjskoj i Mađarskoj,Kuridžin maksimum je bilo igranje po BiH,Rozića i Kusa neću ni spominjati u kontekstu ozbiljne košarke,a i Lalić je 2.ABA liga....Bless u napadu još nešto i pokušava,ali u obrani ga nema i samo oko sebe sije nervozu....Englez bi možda mogao igrati nogometnu Premier League,ali u košarci je čak i ova slaba ABA za njega prejako natjecanje....sve skupa jad i bijeda!Ali kako u ligi ima i gorih barem si Cibona neće morati razbijati glavu opstankom
....
bokibb napisao:To je bilo prošle sezone.Sada ih boljim ne bi učinio ni Le Bron.Gledao sam Cibonu 4 puta ove sezone.Pa se pitam po čemu to bilo tko zaslužuje da bude plaćen 10-tak tisuća/hiljada eura mjesečno?????????Prosječna hrvatska plaća+prijevoz+užina+bon za mobitel je maskimum što netko ovdje zaslužuje.Sramota na što se troši lova grada Zagreba!!!!I onda još u ekipi nemaš ni jednog koji je Zagrebu bliži od 200-300 kmFaul u napadu napisao:U moru loših Cibona zadnjih sezona ova je je uvjerljivo najlošija!Uz svo uvažavanje ranijih komentara uvaženog člana foruma i sugrađanina mi Pinka Panthera nema šanse da me uvjeri da trenutna ekipa može bilo što dobrog napraviti ove sezone.Osim da može dobiti Cedevitu koja je sastavljena kao da se netko zajebavao slažući njen rosterNa primjeru Cibone se vidi koliko jedan jako kvalitetan igrac cini saigrace mnogo boljima nego sto stvarno jesu... Pocevsi od Bless-a, preko Siriscevica, Kuridze....Previše je ovdje poluigrača,pa i bezveznjaka koji nešto malo bolje mogu odigrati samo ako pored sebe imaju kvalitetne suigrače kao što je prošle sezone bio Šarić.Sada kad kvalitete nema njihova nekvaliteta dolazi do pravog izražaja.Pa da se ponovim od prije tjedan dana kada sam napisao da nije slučajno da je npr.Sirišćević zadnjih sezona igrao po Austriji,Rumunjskoj i Mađarskoj,Kuridžin maksimum je bilo igranje po BiH,Rozića i Kusa neću ni spominjati u kontekstu ozbiljne košarke,a i Lalić je 2.ABA liga....Bless u napadu još nešto i pokušava,ali u obrani ga nema i samo oko sebe sije nervozu....Englez bi možda mogao igrati nogometnu Premier League,ali u košarci je čak i ova slaba ABA za njega prejako natjecanje....sve skupa jad i bijeda!Ali kako u ligi ima i gorih barem si Cibona neće morati razbijati glavu opstankom
....
DAMIR JAVOR
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Faul u napadu napisao:pa sad,zato jer ovaj tim košta 400 00o eura,zato je i ovako limitiran i jadan.bokibb napisao:To je bilo prošle sezone.Sada ih boljim ne bi učinio ni Le Bron.Gledao sam Cibonu 4 puta ove sezone.Pa se pitam po čemu to bilo tko zaslužuje da bude plaćen 10-tak tisuća/hiljada eura mjesečno?????????Prosječna hrvatska plaća+prijevoz+užina+bon za mobitel je maskimum što netko ovdje zaslužuje.Sramota na što se troši lova grada Zagreba!!!!I onda još u ekipi nemaš ni jednog koji je Zagrebu bliži od 200-300 kmFaul u napadu napisao:U moru loših Cibona zadnjih sezona ova je je uvjerljivo najlošija!Uz svo uvažavanje ranijih komentara uvaženog člana foruma i sugrađanina mi Pinka Panthera nema šanse da me uvjeri da trenutna ekipa može bilo što dobrog napraviti ove sezone.Osim da može dobiti Cedevitu koja je sastavljena kao da se netko zajebavao slažući njen rosterNa primjeru Cibone se vidi koliko jedan jako kvalitetan igrac cini saigrace mnogo boljima nego sto stvarno jesu... Pocevsi od Bless-a, preko Siriscevica, Kuridze....Previše je ovdje poluigrača,pa i bezveznjaka koji nešto malo bolje mogu odigrati samo ako pored sebe imaju kvalitetne suigrače kao što je prošle sezone bio Šarić.Sada kad kvalitete nema njihova nekvaliteta dolazi do pravog izražaja.Pa da se ponovim od prije tjedan dana kada sam napisao da nije slučajno da je npr.Sirišćević zadnjih sezona igrao po Austriji,Rumunjskoj i Mađarskoj,Kuridžin maksimum je bilo igranje po BiH,Rozića i Kusa neću ni spominjati u kontekstu ozbiljne košarke,a i Lalić je 2.ABA liga....Bless u napadu još nešto i pokušava,ali u obrani ga nema i samo oko sebe sije nervozu....Englez bi možda mogao igrati nogometnu Premier League,ali u košarci je čak i ova slaba ABA za njega prejako natjecanje....sve skupa jad i bijeda!Ali kako u ligi ima i gorih barem si Cibona neće morati razbijati glavu opstankom
....
I da,Ovakva Cibona ne zaslužuje imati vlastitu temu na ovom forumu.Jer u protivnom ova tema će služiti samo za sprdanje.Pa molim administratore da je vrate među Ostale klubove ABA.Hvala.
DAMIR JAVOR
Edibledi napisao:Полако људи!Kao prvo a da se nitko ne naljuti...teško mi je čitati ćirilicu,iako sam je učio u osnovnoj školi pa moguće da sam nešto krivo shvatio....a kao drugo hvala bogu nisam navijač što mi pomaže da maksimalno objektivno sagledam problematiku...ovakva Cibona ne može bolje od pokazanog u prva 2 kola pa da se još 100 puta bolje uigra...bez 2-3 pojačanja većinom će gubiti...ali iz lige vjerovatno neće ispasti....slažem se s Pink Pantherom koji kaže da je bolje gledati i ovo što je sada u Ciboni nego dovesti nekog sumnjivca za cjelokupni budget kluba....
Сетите се да је пре пар сезона Раднички имао скор 1-6 а Звезда 1-5 па је на крају Раднички био трећи а Звезда друга иза Игокее.
Па прошле сезоне, након одласка Жижића, Јагоде и још неколико добрих играча, Цибони се предвиђало испадање из лиге а она је освојила лигу.
Има две изреке и потпуно су аналогне. Једна је 'Први се мачићи бацају у воду' а друга 'По јутру се дан познаје'.
Видећемо која ће од ове две бити ближе истини у вези са случајем Цибоне.
Имали би овде још неки клубови тему кад би имали навијача који би на теми писали, тако да не треба тему укидати,
има сасвим солидних 6 страна за мање од 10 дана (29.септембар), што је близу интересовања за Звезду која толико сакупи за два дана више а Мега има 11 страна од 29. јула наовамо.
Све те разноликости дају разноврсност форуму а волимо да прочитамо и Ваше мишљење, сагледавање из угла хрватског навијача и да осетимо Ваше реакције на дешавања у лиги.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).