Stare teme
By Faul u napadu
Edibledi napisao:Ciboni su otišli neki igrači, od kojih su dva vrlo bitna a dva totalno nebitna, barem prošle sezone.
Šarića i Planinića ne mogu nadomestiti Barać i Lalić, ne u potpunosti.
Vjeruj mi da Planinića mogu zamijeniti i ja ovako preko foruma :D ...taj stvarno nije odigrao ništa tokom cijele prošle sezone....tako da Lalić kako god da odigrao ne može biti lošiji....

Dok Šarića ne mogu zamijeniti....
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Ja ne bih bio bas toliko strog prema Ciboni. Svi znamo kakve su finansijske probleme imali...pored toga odigrali su tek dve utakmice i to u gostima protiv Olimpije koja ima prilicno fin tim za ABA ligu i protiv Zvezde koja trenutno ima verovatno najjaci tim u ligi. Mislim da ce ovaj tim Cibone igrati sve bolje ove sezone i da ce biti u gornjem delu tabele. Jbg ako se toliko kriticki strogo gleda na Cibonu sta onda reci za Cedevitu koja ima i kintu i igra Evroligu i ima ipak jedno od zvucnijih imena na klupi a trenutno ni na sta ne lici!?
Korisnikov avatar
By Zex88
Korto Malteze napisao:Ja ne bih bio bas toliko strog prema Ciboni. Svi znamo kakve su finansijske probleme imali...pored toga odigrali su tek dve utakmice [glow=red]i to u gostima protiv Olimpije[/glow] koja ima prilicno fin tim za ABA ligu i protiv Zvezde koja trenutno ima verovatno najjaci tim u ligi. Mislim da ce ovaj tim Cibone igrati sve bolje ove sezone i da ce biti u gornjem delu tabele. Jbg ako se toliko kriticki strogo gleda na Cibonu sta onda reci za Cedevitu koja ima i kintu i igra Evroligu i ima ipak jedno od zvucnijih imena na klupi a trenutno ni na sta ne lici!?
Cibona je oba meca igrala kuci.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Zex88 napisao:
Korto Malteze napisao:Ja ne bih bio bas toliko strog prema Ciboni. Svi znamo kakve su finansijske probleme imali...pored toga odigrali su tek dve utakmice [glow=red]i to u gostima protiv Olimpije[/glow] koja ima prilicno fin tim za ABA ligu i protiv Zvezde koja trenutno ima verovatno najjaci tim u ligi. Mislim da ce ovaj tim Cibone igrati sve bolje ove sezone i da ce biti u gornjem delu tabele. Jbg ako se toliko kriticki strogo gleda na Cibonu sta onda reci za Cedevitu koja ima i kintu i igra Evroligu i ima ipak jedno od zvucnijih imena na klupi a trenutno ni na sta ne lici!?
Cibona je oba meca igrala kuci.
Jeste Zex u pravu si. Ali opet verujem da ce vremenom rasti. Bilo bi bas bezveze ostaviti klub bez podrske kada je u problemu. Meni je recimo ona Zvezdina sezona pod vodjstvom Uvalina bila jedna od drazih...i secam se da je Pionir bio prilicno dobro popunjen i ako nikada jeftiniji tim nismo imali.
Korisnikov avatar
By Zex88
Daleko od toga da treba pustiti klub niz vodu..Pa čoveče pratim Zvezdu svih ovih godina..:-)
Te godine sam bio najredovniji u Pioniru..Išao sam i na one nedeljne utakmice što su počinjale tačno u podne..:-)
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
[quote="Zex88"]Daleko od toga da treba pustiti klub niz vodu..Pa čoveče pratim Zvezdu svih ovih godina..:-)
Te godine sam bio najredovniji u Pioniru..Išao sam i na one nedeljne utakmice što su počinjale tačno u podne..:-)[/quote

Znam i ja sam! Nego vidim da ovde provejava neki pesimizam na ivici pljuvanja igraca i kluba-a mislim da to ne zasluzuju i da nece biti toliko losi! Mene su kupili prosle sezone kada su ih svi otpisivali a oni na kraju uzese ligu! Jeste bio tu Saric,ali opet ne mora se ove sezone uzeti liga,pa ni biti medju 4...neka klub prezivi i stabilizuje se,pa neka se uzdize iz sezone u sezonu-ja verujem da ca tako i biti jer na ovim prostorima stvarno ima talenta za omiljenu nam igru. I drago mi je bilo kada sam video da publika bodri ekipu i na -30 i da je sve bilo skroz korektno-bez uvreda,nacionalizma...tako da iskreno zelim Cibosima svu srecu!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sistem trosi koliko imas je nesto sto potpuno podrzavam i nadam se da ce ga i nasi klubovi (Partizan pre svih) sto pre prihvatiti kako ne bi doziveli sudbinu Radnickog iz Kragujevca. Ne verujem da ce ponoviti proslu sezonu, ali nikad ne treba otpisivati sampione. Mnogo zavisi od Baraca i PP je potpuno u pravu kad kaze da ovaj tim za pola godine nece biti isti kao sada, samo je pitanje kako ce u ABA ligi proci, tj. u koliki ce zaostatak otici dok se kockice koliko toliko ne sloze.
By Faul u napadu
Korto Malteze napisao:Ja ne bih bio bas toliko strog prema Ciboni.
Jbg kad sam poznat kao strog,ali pravedan :D ....ono što sam gledao Cibonu ove sezone bile su utakmice protiv Cedevite u kupu D.Petrovića i Olimpije i Zvezde u ABA....sve 3 utakmice Cibona je odigrala kriminalno (neki dijelovi su bili tragikomični)....ili možda onoliko koliko je njen maksimum kad su u pitanju utakmice protiv jačih ekipa....sasvim sigurno da je i ovakva Cibona jača od pola lige (dobro,prvenstveno na domaćem parketu) i da opstanak neće doći u pitanje....osobno mi se nikako ne sviđa dovođenje Engleza koji bez obzira što je jeftin(tako je barem napisao PP) zauzima mjesto nekom domaćem igraču....ajde da se radi o dobrom igraču....što se Baraća tiče nisam siguran da će on ne znam kako poboljšati igru Cibone iz razloga što se tek treba vratiti nakon teške ozlijede....ali da će produžiti klupu to je sigurno kao što sam siguran da će ovdje biti probijanja budgeta i dolazaka novih igrača....

Inače što se tiče strogoće...da,imam dosta visoke kriterije....i u ovih 6-7 utakmica koliko sam odgledao u prva 2 kola lige jedino me Zvezda i donerkle Olimpija zadovoljila....sve ostalo je za prosječnu ocjenu 2.....a uz Zvezdu(4) gledao sam Cibonu(1),Cedevitu(1),Olimpiju(3),Partizan(2),Szolnoky(1),Zadar(-2),Igokeu(1) i Levski(1) ...u zagradama ocjene koje sam im dodijelio :D.....ali tek je početak sezone i za nadati se da će svi u dogledno vrijeme izgledati malo bolje.....
Poslednja izmena od Faul u napadu u Sre Okt 08, 2014 9:01 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Faul u napadu napisao:
Korto Malteze napisao:Ja ne bih bio bas toliko strog prema Ciboni.
Jbg kad sam poznat kao strog,ali pravedan :D ....ono što sam gledao Cibonu ove sezone bile su utakmice protiv Cedevite u kupu D.Petrovića i Olimpije i Zvezde u ABA....sve 3 utakmice Cibona je odigrala kriminalno (neki dijelovi su bili tragikomični)....ili možda onoliko koliko je njen maksimum kad su u pitanju utakmice protiv jačih ekipa....sasvim sigurno da je i ovakva Cibona jača od pola lige (dobro,prvenstveno na domaćem parketu) i da opstanak neće doći u pitanje....osobno mi se nikako ne sviđa dovođenje Engleza koji bez obzira što je jeftin(tako je barem napisao PP) zauzima mjesto nekom domaćem igraču....ajde da se radi o dobrom igraču....što se Baraća tiče nisam siguran da će on ne znam kako poboljšati igru Cibone iz razloga što se tek treba vratiti nakon teške ozlijede....ali da će produžiti klupu to je sigurno kao što sam siguran skoro da će ovdje biti probijanja budgeta i dolazaka novih igrača....

Inače što se tiče strogoće...da,imam dosta visoke kriterije....i u ovih 6-7 utakmica koliko sam odgledao u prva 2 kola lige jedino me Zvezda i donerkle Olimpija zadovoljila....sve ostalo je za prosječnu ocjenu 2.....a uz Zvezdu(4) gledao sam Cibonu(1),Cedevitu(1),Olimpiju(3),Partizan(2),Szolnoky(1),Zadar(-2),Igokeu(1) i Levski(1) ...u zagradama ocjene koje sam im dodijelio :D.....ali tek je početak sezone i za nadati se da će svi u dogledno vrijeme izgledati malo bolje.....
Hehehe nama Zvezdasima su u ranijim godinama kriterijumi 'pomalo' opali... :drool: Sigurno da imas bolji uvid o Ciboni nego ja,ali sam siguran da ce biti utakmica kada cemo na ovoj temi hvaliti igru Cibone,a ti si vec na pocetku 'zapenio' da se gasi tema! :D
Licno mi je bas drago sto ste P.P i ti ovde i voleo bi da se pridruzi sto vise normalnih likova iz ranih delova bivse SfRJ pa sto da ne i sire-najvise zato sam i odreagovao!
By Faul u napadu
Ovo što sam tražio da se ugasi samostalbna tema Cibone bila je naravno zajebancija :D .....neka samo Cibone same za sebe....imat će se što pisati tokom sezone.....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 38

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]