Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
#230573
Da otvorimo i temu za Megu.


"Filip Stanić je novi centar Mega Bemaksa, objavljeno je na klupskom sajtu. Visok je 207 centimetara, a prethodne sezone igrao je za Etinger Rokets
On je na nedavno završeno Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Hemnicu izabaran u najbolju petorku šampionata, a s Megom je potpisao višegodišnji ugovor.
Ovaj 20-godišnji košarkaš igra na poziciji centra. Stanić je visok 207 centimetara, a prethodne sezone igrao je za Etinger Rokets, za koje je u proseku beležio 3,9 poena, uz 3,7 skokova po utakmici.Stanić je s Nemačkom u Hemincu osvojio bronzanu medalju, a u najboljoj petorci se našao s novim klupskim saigračem Kostjom Mušidijem.
On je na prvenstvu u proseku postizao 13,6 poena, uz 7,1 skok po utakmici."

Izvor Vecernje Novosti
Korisnikov avatar
By MileBL
#232880

Mega nastavlja da prosiruje koloniju stranaca, ovog puta su se odlucili da novac poreskih obveznika Srbije ide u ruke bosanskog reprezentatvca Atica

By PASULJ PASULJ
#232902

Zašto?Da li za to što sam naveo da ljude ne dijelim po religiji ni po tome da li su vijernici ili ateisti već mi smeta kada neki parama Srbije razvijaju strane igrače?

By Edibledi
#234421

Mega pretrčala Cedevitinu legiju stranaca i dobila ih lakše nego Partizan. Ubijanje u pojam. Nisu pravili veću razliku, ali nije bilo ni onoliko drame na kraju.

Slobodna bacanja, Cedevita 15:33, a Mega 19:32.

Igra Cedevite ne liči ni na šta, nisam video ni jednu jedinu normalnu akciju. Mega je imala puno smisla u igri. Ovo je do sada možda i najatletskija ekipa Mege, trče i skaču k'o blesavi.

Korisnikov avatar
By milanezija
#234428
Valderama napisao:

Kakav je ovaj Ognjen Čarapić - hoće li bit išta od njega? :?:

Crnogorac je pa nije bitno :D

By Edibledi
#234429

On je bio možda i najbolji u Megi večeras. Sad, koliko je to standard, videćemo?!?
Pošto je '98. može da dogura do solidnog EL igrača. Potseća me na Nate Woltersa.

Korisnikov avatar
By skeske
#234507

Mega mi je uvijek simpaticna za gledanje, volim tu mladost, tu poletnost. Sada imaju i kvalitet, 3-4 sjajna mlada igraca ali i nekih korisnih vodonosa. Fino je to sve, vjerujem da ce doci jos po neki igrac sa jacim imenom, ako ne nadje angazman.

Svaštara

@Valderama ne sumnjam da hoće...jednom ljubitelju[…]

Ostali klubovi ABA lige

ABA liga iz hrvatskog ugla https://sportske.jutar[…]