Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Zex88
@Valderama Ти пратиш светску политику,како је Сирија пала за 10 дана без испаљеног метка?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Ned Dec 08, 2024 4:16 pm Ne znam šta bih rekao, katastrofa.

Ovde u Srbiji se Dodik percipira kao tvrdokorni srpski rodoljub spreman da se sukobi sa zapadnjačkim administracija a, kad, ono...
U svakoj izdaji Srba u BiH je on licno imao svoje prste. Mislim nije ni cudo, lik je hrvat, radi za njihovu stvar i to je svima jasno ko hoce da vidi.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ovde u Srbiji se Dodik precipira kao jedan običan bivo i kučkica svake vlasti u Srbiji.
Korisnikov avatar
By MileBL

skeske napisao:
Valderama napisao: Ned Dec 08, 2024 4:16 pm Ne znam šta bih rekao, katastrofa.

Ovde u Srbiji se Dodik percipira kao tvrdokorni srpski rodoljub spreman da se sukobi sa zapadnjačkim administracija a, kad, ono...
U svakoj izdaji Srba u BiH je on licno imao svoje prste. Mislim nije ni cudo, lik je hrvat, radi za njihovu stvar i to je svima jasno ko hoce da vidi.
Radi za svoju guzicu, nista ga drugo ne zanima, samo treba vidti kakvom ekipom je okruzen, tu covjeka sa cistim obrazom nema.

U teskoj zabludi je onaj ko misli da je on rodoljub, sve kombinacije dolaze u obzir samo da on ima korist od toga
Evo danas ga neka bolest stigla, nadam se da ce prezivjeti jer takav covjek treba da bude osudjen za sve zlo sto cini stanovnistvu RS
Korisnikov avatar
By The Answer
Logično bi bilo da ne postoje samo dve krajnosti ali jbg nekako se od toga da se lik lizao sa Tadićem a poslednjih 12 godina sa Vučićem iskonstruiše neko guranje prsta u oko vlastima u Srbiji.

Kad smo već kod vlasti i guranja, ovoj gamadi bih gurnuo mnogo više od prsta... seme im se zatrlo lopovsko!
Korisnikov avatar
By skeske
Apsolutno je ispravno da vlasti u RS gaje najbolje odnose sa vlasti u Srbiji, ko god to bio. Rekao bih da je i krucijalno. U sustini ovdje i vlast i opozicija ima identican stav po tom pitanju, tu nema dileme.
Korisnikov avatar
By Valderama
Razumljiv stav. Inače, nisam zadovoljan sadržinom odnosa Srbije i Republike Srpske. Sve mi se to svodi na folklorne svečanosti i pompezne reči bez mnogo rezultata.

Ima mogućnosti da se ta prokleta i neprirodna granica na Drini učini samo formalnom i beznačajnom linijom. Koji moj se priča o autoputu Beograd-Sarajevo?! Kome to treba jbte? Zašto se ne krene u izgradnju najmodernijeg autoputa Beograd-Bijeljina- Banja Luka- Prijedor. Ili brza magistrala kroz istočni deo Republike Srpske na liniji Bijeljina- Zvornik-Višegrad-Foča-Trebinje?

Šta je sa jačanjem Banja Luke kao Univerzitetskog centra? Zašto bi Novi Sad bio primamljivija opcija u tom smislu?

Zašto se ne uvežu prosvetni sistemi? Neka deca u osnovnim i srednjim školama sa obe strane Drine uče potpuno isto gradivo.

Isto važi i za oba policijska aparata i sve bezbedonosne službe.

Da ne govorim o razmeni struje, žitarica, robnih rezervi...Mi bukvalno nemamo nikog, moramo da zbijemo redove i da se homogenizujemo kao nacija iako kasnimo jedno 150 godina sa tim procesom.

Na EXPO ćemo pući milijarde evra bez neke velike koristi. Sranje.

• 1
  • 3792
  • 3793
  • 3794
  • 3795
  • 3796
  • 3801
Tenis

Baš su ga gadno izviždali, nemaju ni mal[…]

Fudbal

Aha, pozajmljen je samo. Ne postoji taj igrač za […]

NBA