Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Tamerlan
Dodik dobio 6 godina zabrane političkog delovanja i godinu dana robije (može da je otkupi za 18 000 evra, što je za njega sitnica).

E sad ko umesto njega? Ima li demokratija smisla u BiH kad ti ne smeš da pisneš pored tog "visokog predstavnika". Kao da se radi o nekoj afričkoj koloniji iz 19. veka.
By Tamerlan
Kako naši jajare, nja njaaa njaaaa, mi smo zabrinuti.

Izbrisana je RSK, odvojila se CG, okupirano Kosovo...danas se guši autonomija Srba u Bosni, a oni se udaviše od kurtoazno-diplomatskog negodovanja. Slušam sad Dačića.

Pa preduzmi nešto! Ako ne možete ništa, terajte se u tri pm sa vlasti.

Ogrezli smo u kukavičluku.
By Tamerlan
Otišao nam predsednik u Banja Luku sav naoštren, i od sve pomoći on je spreman da se junački :lol: zazuzme tako što moli Bošnjake da se umilostive. :doh:

Em neodgovoran, em korumpiran, em infantilan u težnjama da izgradi kult ličnosti, em kukavica nesposobna da pomogne Srbima van Srbije.
Korisnikov avatar
By MileBL
Valderama, sta bude sa tobom nestanes pa se pojavis pa tako u krug?
By Tamerlan
Imao sam gužvu oko posla (vodim jedan biznis nevezano za stručnu spremu - slavista) i navratio sam kod rodbine u Cirih na 2 dana. To su bile muke žive. :obscene-smokingjoint: :sleeping-sleep: Znaš ono kad ti gastarbajteri kukaju kako je njima teško tamo, a ti ne možeš ni doći do reči. Još ja njih moram tešiti. :lol: :doh:

Šta se dešava u Republici Srpskoj, pogotovo u gradu sa najlepšim curama sa ex-yu prostora? :P :romance-heartbeating:
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Evo Žeksove omiljene teme - srpske tvrđave! Slika

Погледаћу.. :)

Баш ме фасцинира та тема.. Толико историје прође на тако малом месту..Донео бих закон да се све тврђаве(дворци) у Србији морају обновити..Ту рачунам и на војвођанске од којих су углавном остали само темељи..

Да додам,тренутно се наставља са обновом новопазарске тврђаве..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 3803
  • 3804
  • 3805
  • 3806
  • 3807
  • 3818
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]