Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Poska
Богдан 11.5 + Мислим да вечерас долази, убацио је у 3-ћу и кренуо
Кинси 13.5 + Лаборал по мени игра очајну одбрану и на целом мечу очекујем доста поена, па и Кинсијеве 2 тројке, 2 двојке и 4 бацања
Батиста 9.5 + Јавтокас јесте јак, али Батиста игра некако фино и увек изради чувара. Очекујем да вечерас исто буде тако
Ерцег 14.5 + Тешко да може да га брани Митровић, и ако га мало крене, ово излази сигурно(додатни опис за последњи пар)
Вилијамс 11.5 - Вилијамс ми некако стално игра слабије поентерски код куће, односно у Арени, да л' му не одговарају обручи или шта, не знам, а и играће Гулер и онај други Турчин добру одбрану на њему
Лаборал - Нижњи 4Х2 10.5 Као и за други пар, очајна одбрана, а Нижњи показао да зна да игра, очекујем да не изгубе са више од 10 разлике
ЦЗТ - Галата 152.5 + Пошто је Галата већ играла против Звезде, фактор публике неће бити за њих изненађење и не очекујем да се нешто уплаше па да маше много, мислим да ће овде доћи плус

Ово је за Сокер кладионицу све, квота је око 90 + бонус
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dangubic brat naravno manje.
Javtokas manje. Lagano, 0 poena.
Dijamatidis. Povuci potegni, majstor ne izdaje. Manje i on.
Veseli vise. Pa ko ce, ako ne on od centara Fenera da daje poene ?
Zirbes vise. U formi je.
Vilijams jedva vise, iako je opet bio los.

Kvota 35,90
Dobitak: 1 974,60
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:Auuu koja si ti stekara, steta propadanja takve kvote ...

Shengelija, Tulson i Golubovic vise na 500.
Jebiga volim da ogiram vise tiketa.
Jang me ispalio, ocekivao sam da da vise poene od Svabe.
Takodje na trecem tiketu, sve promasaji.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Radnicki-Zvezda 2 1.57 Ovo je za prave kockare kucu da stave :mrgreen: , za nas ostale zicer
Korisnikov avatar
By Poska
То јесте за кућу! И гаражу да додаш!!!
By surda
Ala ljepote. Jos mi se nikad nije desilo da u zadnjem minutu bude nerijeseno i na kraju dodje hendikep od 5.5 kao za Mega:FMP :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Eo ga za danas ;) Malo ex-yu loptanja i košarke.

Zvijezda - Sarajevo 2, loženje, dobili su cijelu zapadnu tribinu gosti, tako da će igrati ko na domaćem terenu. Mada jel, uvijek može biti ono ko visoko leti nisko pada, ali to će biti idući vikend na lavoru 8-)

Drina Zvornik - Velež 0-2, Velež je čini mi se najmanje golova primio, ali vrlo malo i dao. Vjerujem da je teren u Zvorniku plač majke božije, tako da je od 0-2 vrlo realno.

Vitez - Čelik 0-2, htio sam potegnuti dvicu, ovo nisu čista posla :lol: :D ali smatram da je mali broj golova objektiviniji.

БОРАЦ БАЊА ЛУКА - Mladost VO 0-2 Znajući kako mi loše godinama igramo ovu prvu utakmicu, a da će Mladost doći i tući nemilice, ovo mi se čini objektivno, a i kvota 1,55 nije slaba za ovu ligu i ovaj zbir golova. 1-0, Joco Stokić.

Budućnost Podogorica - Petrovac 1, biće da je prošlo kolo Budućnost dobila u Nikšiću ako se ne varam i to 0-4, tako da je ovdje 1 neminovan.

Leverkuzne - Frajburg 1, Domaćini su sredinom sedmice odučili Atletiko madrida, ako hoće i dogodine da igraju najeltinije takmičenje, moraće ovo dobiti.

Solnok - Budućnost 2, dukljani ako misle da izbjegnu pantere, moraće ovo dobiti kako znaju i umiju. Valjda bez Reynoldsa igraju.

River Andora - Manresa 1, Manresa zadnja u Španiji bez pobjede na gostovanju, tako bi i sad trebalo biti.

Sasari - Kantu 1, pobjednik kupa Italije, zločin je nestaviti 1.

Dalas - Bruklin 1 domaći dosta kvalitetniji, ovi se nisu baš proslavili po turneju po zapadu

kvota 82.75
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajde bre Kiki,bem ti Iriniu,daj gol..

Vidi ga Bejl.. Pu,sve ti raspalo..
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]