Sve o klađenju i kladionicama
By Jaycee Carroll
familija napisao:@DZejsi
Prodje ti tiket?
Bragantino 1:2!
Da brate prosao,sad sam igrao novi,al naravno pre da ti kazem sto sam odigrao,da ti se zahvalim i da sutra postavis opet tipove :D

Cleveland - 1
Boston - +10,5
New York - 2
Botafogo - 1,5 over
Miami - 1
Mexico - 1

@Antoine

Cestitam :clap:
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
Prodje ti tiket?
Da brate prosao,sad sam igrao novi,al naravno pre da ti kazem sto sam odigrao,da ti se zahvalim i da sutra postavis opet tipove :D

Cleveland - 1
Boston - +10,5
New York - 2
Botafogo - 1,5 over
Miami - 1
Mexico - 1

@Antoine

NA sta ti se odnosi Boston? Mozda trojke?
Sad gledam ima puno kosarke...postavicu nesto sutra kada ustanem i pogledam dopunu u mozzartu...
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:
Prodje ti tiket?

Cleveland - 1
Boston - +10,5
New York - 2
Botafogo - 1,5 over
Miami - 1
Mexico - 1

@Antoine

NA sta ti se odnosi Boston? Mozda trojke?
Sad gledam ima puno kosarke...postavicu nesto sutra kada ustanem i pogledam dopunu u mozzartu...
Kupio sam hendikep za 1,29 da Boston pobedi ili izgubi manje od 10 poena.Sve za sad prolazi,ali oborio me Botafogo i Korintijans evo ga 80 minut odigrace miroljubivih 0:0.
Korisnikov avatar
By familija
evo nekih predloga za danas..mada je danas tezak dan za igranje... ;)

Kosarka
Nimburk - Ostrava UK>
Bamberg - Bajern UK>
Varese - MIlano UK>
Olimpijakos -Ikaros GDPU< (gost daje ukupno poena manje)
Partizan - Sloboda GDPU<
By Jaycee Carroll
familija napisao:evo nekih predloga za danas..mada je danas tezak dan za igranje... ;)

Kosarka
Nimburk - Ostrava UK>
Bamberg - Bajern UK>
Varese - MIlano UK>
Olimpijakos -Ikaros GDPU< (gost daje ukupno poena manje)
Partizan - Sloboda GDPU<
Ma odigracu,mozda ne sve,sta stignem odigracu,hvala i budi mi taki svaki dan.Kasnije ti dajem moja 2-3 predloga ;)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Familijo zar mislis da Sloboda ne moze dati vise od 62.5 poena.Ako bude Partizan razbio Slobodu verovatno se ne moze odigrati i odbrana na vrhunskom nivou.Ako se Partizan razigra mislim da ce biti 90-70.Mada ipak mislim da ni Slobodna niji sigurno za potcenjivanje i pre ce biti 82-70
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Familijo zar mislis da Sloboda ne moze dati vise od 62.5 poena.Ako bude Partizan razbio Slobodu verovatno se ne moze odigrati i odbrana na vrhunskom nivou.Ako se Partizan razigra mislim da ce biti 90-70.Mada ipak mislim da ni Slobodna niji sigurno za potcenjivanje i pre ce biti 82-70
Nije ovo tema filozovija MO,covek je dao predloge,ako ti se svidja OK,ako ne nemoras da igras.I ja kontam da ce Vojvodina da dobije Zvezdu sutra.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Familijo zar mislis da Sloboda ne moze dati vise od 62.5 poena.Ako bude Partizan razbio Slobodu verovatno se ne moze odigrati i odbrana na vrhunskom nivou.Ako se Partizan razigra mislim da ce biti 90-70.Mada ipak mislim da ni Slobodna niji sigurno za potcenjivanje i pre ce biti 82-70
Nije ovo tema filozovija MO,covek je dao predloge,ako ti se svidja OK,ako ne nemoras da igras.I ja kontam da ce Vojvodina da dobije Zvezdu sutra.
Pa to je moja procena...
Da sam ja svemoguc i da sve mogu da pogodim... Ja bih ziveo od kladionice... ;-)
By Jaycee Carroll
@Familijo

Na koje si granice igrao ove kosarke?Nymburk ne mogu na bet365 da nadjem,al reci mi za Milano i Brose.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:
Prvo kaze se filosofija,a ne filozofija.A drugo ovo nije bilo filosofiranje,nego moj komentar i mislim da bi ta utakmica mogla da ga zezne.Samo sam izneo moje misljenje o toj utakmici tj.prokomentarisao Familijin tiket.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]

Fudbal

Како се видело да ће Езе и Габриел промашити пенал[…]