Stare teme
By flameni
Sta bre da ne ide???
Terajte tu leskovacku kreaturu, taj mix malogradjanstvine i uskovitlanog mirisa paprike i pljeskavica, i onako mu se meracim vec godinu dana, hteo sam da ga sapletem s ledja kad smo se nasli na kafi, al mi je covek delovao presiroko za neki eventualni okrsaj, pa sam cekao noz u ledja priliku na forumu, i opala, evo je.
Begaj nazad u Leskovac i nemoj nikad vise da pises na forumu, ti izrode...Koliko sam ti puta pricao da te vlast promenila, koliko sam te puta zvao pijan u sred noci a da se nisi javljao i pricao da spavas, a gledao sam na netu kako lajkujes stranice Bube Miranovic i diskutujes sa njenim fanovima o nijansi ljubicaste u njenim pramenovima.Bol brate bol.Pa zar je ta ljubicasta bitnija od mene.Na kraju krajeva, Buba Miranovic nikad nece biti ni blizu Vesne Zmijanac, i ti si to radio samo da bi meni dizao pritisak, a siguran sam da juzna prijateljica Monika Eventus nije znala kakve su tvoje teznje.Badijaldzijo! :P :D

E sad, sklon dramaticnim obrtima, oprastanjima od foruma, pa povratcima poput Lesi, potpuno razumem ovu situaciju.
Iskreno, niko nije nevin ovde.Sjebano je samo sto ljudi ne mogu objektivno da pricaju da li je neko kriv ili nije, zbog toga sto ce taj neko svoju krivicu automatski shvatiti kao odobravanje licne odluke da ode sa foruma.
I sad, ako ja mislim da je jopic sisa, mozda bih mu to i rekao, ali on je uporan da ide, i onda je primarna misao zadrzati ga na forumu, a tek onda diskutovati o krivici.

No, kad se smire strasti, i dodje se do toga da analiza postane hirurski precizan i hladan posao, koji sa svojim zakljuccima nece oterati coveka sa foruma, vec samo mu ukazati na eventualne propuste, bice moguce pricati o ovom dogadjaju.
Za sada je kljucno da se iz melodrame uleti u neki hladniji zanr...
u vrlo kratkom roku u fokus su došla čak trojica mladih igrača iz Republike Srpske.

Ognjen Kuzmić (91, Doboj) ušao je na konačan roster Golden Stejta, naravno da još nije NBA kalibar, ali svakako zaslužuje da se nađe na širem spisku reprezentacije.

Dejan Todorović (94, Mrkonjić Grad) je sinoć debitovao u Evroligi za Unikahu, i autor je najboljeg zakucavanja večeri.

Đoko Šalić (95, Sokolac) je u trećem meču upisao prve poene u Evroligi, uz Sabonisa i Hezonju najmlađi je igrač EL ove sezone.

Od njih trojice, samo je Šalić u programu KSS-a, sa prethodnom dvojicom savez nema nikakve kontakte. Obzirom na to koliko nam se smanjuje baza, Srbiji je preveliki luksuz da se odrekne Republike Srpske kao resursa. Svaki igrač je dragocen, jer u suprotnom ponovo može da nam se desi da na veliko takmičenje idemo kao ovog leta, sa igračima bez ugovora, tj. igračima koje malo ko želi (Anđušić, Marković...)

Momci iz Republike Srpske u 95% slučajeva žele da igraju za Srbiju, ali želja mora da bude obostrana, štaviše, KSS prvi treba da uspostavlja kontakt.

Velika je sramota da se ovaj momak Todorović nije našao na spisku i ni mlade ni juniorske reprezentacije ovog leta. Žalosno je koliko zapostavljamo igrače koji su van sistema naših najvećih klubova, i van menadžerskog oka naših glavnih agenata.

Tako smo sinoć došli u situaciju da u najvećem derbiju Evrope gledamo Srbina koji ubacuje 21 poena i među najboljima je na terenu, a nema nijedan meč u reprezentaciji, iako ima 28 godina.

Tuga.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]