Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Krabu stvarno kadar nevera... Ok, hoće da ga projektuju kao Spanulisovog naslednika, ali takav kanta igrač ne bi smeo da košta više od 300k po sezoni...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sta da ti kazem, kod Olimpijakosa je i Erceg imao platu 700k... Nisu normalni ti klubovi jebes ga.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
mislim da je Zvezda izvukla deblji kraj , mada se ni mi nismo proslavili ...
najteza grupa je realno grupa C, dok je najslabija B ...

Aca Zakon Cetvrti jbt !
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:mislim da je Zvezda izvukla deblji kraj , mada se ni mi nismo proslavili ...

Aca Zakon Cetvrti jbt !
Grupa gde su Poljaci koje vodi Uvalin+Bajern koji nije mogao biti ni u finalu Nemacke sigurno nije najaca grupa cak su posle grupe B najslabija.
Takodje Sijena je skresala budzet otisao im glavni igrac,a Unikaha je uvek bila ekipa sa A licencom,a onda ih Partizan dobije u sred Malaga
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Salvatore Guliano napisao:mislim da je Zvezda izvukla deblji kraj , mada se ni mi nismo proslavili ...

Aca Zakon Cetvrti jbt !
Grupa gde su Poljaci koje vodi Uvalin+Bajern koji nije mogao biti ni u finalu Nemacke sigurno nije najaca grupa cak su posle grupe B najslabija.
Takodje Sijena je skresala budzet otisao im glavni igrac,a Unikaha je uvek bila ekipa sa A licencom,a onda ih Partizan dobije u sred Malaga
Bajern + novac + Kari + nemacki fanatici = BOMBA OD EKIPE
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bajern nece igrati TOP 16 Evrolige.Kakvi novci.Prvo navijaci ne mogu da se porede sa nasim,Grckim i Turskim,drugo Kari je Kari i samo to ih vadi,trece nemaju neke igrace niti ce dovoditi velika pojacanja.
By milanezija
Oni se snabdevaju novcem FK Bajern. A ako je neko pun kao brod to su oni. Kad onaj nas Budilnik ima 10mil€. Sta mislis koliko ce oni da imaju, a imaju jednog od 5 najboljih "kouceva" evrope?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 149

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]