Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopic pa Vizura ima roze dresove.
Ne bi me cudilo da Raznatovic dovete nekog jakog centra i Salica da uzme pre Partizana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
od iskusnijih domacih centara znam Misko je valjda agent Bunicu, Vukosavljevicu i Jovi Stanojevicu. Ne bi me iznenadilo da upravo jedan od njih zavrsi u Megi.

A od mladjih jedini iole poznatiji njegov igrac domaci na centru, a da nije zauzet je Milos Jankovic kome je Misko bez blama stavio da je 210cm visok :lol:
Korisnikov avatar
By Nookie
Karaburac napisao:od iskusnijih domacih centara znam Misko je valjda agent Bunicu, Vukosavljevicu i Jovi Stanojevicu. Ne bi me iznenadilo da upravo jedan od njih zavrsi u Megi.

A od mladjih jedini iole poznatiji njegov igrac domaci na centru, a da nije zauzet je Milos Jankovic kome je Misko bez blama stavio da je 210cm visok :lol:
Negde sam cuo da je Jova zavrsio karijeru....
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
slazem se da ce biti ovo moja druga omiljena ekipa u ovoj ligi :D

zao mi je sto ne igraju u ZEmunu, ipak je to grad zasebno bio do skoro a i bili bi mi blize da ih gledam uzivo :D

kako me je je***a pesma ona u mozak " na na na na MEga, MEga" !!!
Korisnikov avatar
By Jomer
a sta mislite ako Mega zaredja redovno ABA ligu i nastavi sa forsiranjem mladjih igraca, da li ce misko onda olako da pusta igrace u KKP i cz kad postaje prva ruka u lancu?
Korisnikov avatar
By Kure
Salvatore Guliano napisao:slazem se da ce biti ovo moja druga omiljena ekipa u ovoj ligi :D
+1
Jbš fuzionisanu Vošu ovaj tim klinaca mi je baš gotivan...
Bilo bi lepo da Miško pošalje dva-tri iskusnija, a solidna klijenta u Megu, i sklopi respektabilan tim za opstanak i višegodišnje igranje ABA lige...
Korisnikov avatar
By Gale
Eto i mene na brodu. Simpatična ekipica, još ako tu bane neki Miljen, Milutinov ili sl. biće to milina za gledanje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 141

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]