Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
sta god vi pisali ja mislim da to nece biti sastav radnickog, sastavicete skroz nov tim a i njega cete upola izmeniti posle par kola
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Muta izjavio da ce dati sansu mladim igracima i da je mislio da ce igrati KLS pa da ce klub postepeno da jaca i menja takmicenja,a sada kaze da ce verovatno igrati Evrokup pa se ocekuju i dobra pojacanja.Kaze ima viziju kako tim treba da izgleda.
Mozda hoce Lavrinovica na 5 da sutira trojke kao zamenu za Dacu.
Mislim da nije nemoguce da Dasic predje u Kragujevac jer su ga hteli i prosle godine.
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Karaburac napisao:
cika.Velja napisao:
Karaburac napisao:@Cika Velja

Znaci 10 stranaca?
Ne 10,ali izmedju 4 i 6.
Jer Evrokup i Aba ligu ne mogu da iznesu 10 domacih igraca.
10 verovatno ne moze, ali 8 moze, bazu vec imate dobru, samo malo vise poverenja u te momke i oni ce to vratiti.

Jovic, Dimic, Miljenovic, Sinovec, Bircevic bi trebali da imaju svoju ulogu. Moze tu da se namakne jos koji domaci igrac (aj Varda se vodi kao stranac, ali govori srpski sto je vazno za hemiju u ekipi). Jedno krilo da se dovede domace (licno navijam da cete uzeti Cakija od nas, on da povrati karijeru, mi da se oslobodimo troskova) i neki domaci centar da se iskopa (e ovo vec priznajem da je problem...). Mislim da je 7 domacih igraca minimum, minimuma za sve domace ekipe, pa i za Radnicki.
Dosta toga zavisi od jednog mnogo vaznog sponzora.
Ako sve bude kao sto je usmeno dogovoreno,ja se uopste ne plasim. :dance:
Moje misljenje: Plej stranac,bek stranac i nenormalno fizicki jaka petica stranac.
Ostalo ima medju domacim igracima.
Korisnikov avatar
By dachakg
Licno mislim da na kecu mora jedan iskusan igrac,po mogucstvu stranac i to crnac,jer Miljan koliko god bio talentovan ne moze da iznese sezonu kao prvi plej!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja napisah pre neki dan da je Miljenovic raskinuo ugovor... Sad, mozda ja imam lose informacije, voleo bih da je tako. Ali nazalost, mislim da on vise nije nas igrac, sto Muti zameram vise nego ista.

@Obilicu, ne URS nego privatni sponzori
By hazarder
Ono da, u Zvezdu i Radnicki kao trofejne klubove, hrle sve sami privatni sponzori, iz ljubavi naravno i nema to veze sa Krcunom i URS(najpostenijom partijom stoleca). ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 295

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]