Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Inace nakon 3.kola,Jaru deli prvo mesto na MVP listi i prvi je sakac,a Malina prvi asistent! :clap:
Korisnikov avatar
By dachakg
Za sada aba ligasi dobro guraju:Mi,Cedevita i Igokea smo vec pobedili,a na dobrom putu su i MZT i Buducnost! Olimpija trenutno gubi od Ulma,a Cibona igra od 20:30!
Korisnikov avatar
By Nookie
dachakg napisao:Za sada aba ligasi dobro guraju:Mi,Cedevita i Igokea smo vec pobedili,a na dobrom putu su i MZT i Buducnost! Olimpija trenutno gubi od Ulma,a Cibona igra od 20:30!
Cibosima mozes vec da upises poraz :D
By horog
Golubović Vladimir posle 4 kola MVP sa prosečnim indeksom 32,5, večeras 26 poena, 10 skokova uz indeks 38. Igra u životnoj formi.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Gajo, gubili su oni celih 20, nigde ih nije bilo, ali u poslednjoj cetvrtini trener Sasarija obukao dres Cedevite i resio mec. I ta cetiri poena su dali na isteku poslednje minute.
Korisnikov avatar
By dachakg
Nookie napisao:
dachakg napisao:Za sada aba ligasi dobro guraju:Mi,Cedevita i Igokea smo vec pobedili,a na dobrom putu su i MZT i Buducnost! Olimpija trenutno gubi od Ulma,a Cibona igra od 20:30!
Cibosima mozes vec da upises poraz :D
Boga mi Cibona vodi pred kraj! ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cibona kad bude ostvarila neku pobedu u Evropi napravice tronedeljnu zurku u Zagrebu :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]