Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako neko zeli da gleda cetvrtfinalne utakmice Kupa uzivo neka mi se javi na PP. Imam po 2 karte viska za sve utakmice osim Partizan-FMP koje sam vec dao.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lika napisao:
Kure napisao:Мој предлог је да ККП купу приступи овако...
Slika
O da! Potpisujem 40 minuta Aranitovica I Salica.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Potpisujem da ce Dule ici na trofej kupa i da ce BB I Lovernj igrati po 37-38 minuta. I da ce Tepic biti prvi plej sa 25-30 minuta.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Budite malo parlamentarni, da i opozicija nešto kaže...
KUP JE NAŠ! .!.
Korisnikov avatar
By Lika
Ako u KSS-u ima iko iole pametan, onda trebaju osvajaču kupa dati prolaz u ABA ligu, pa bi kup dobio na nekom značaju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno po mom misljenju pre ce neka KLS ekipa da bude cetvrta u Super ligi nego sto ce da osvoji kup... Mislim da bi takvo pravilo bilo jos pogubnije po manje klubove.
By Master
Crvena Zvezda- prvi favorit za osvajanje kupa
Partizan- reci su suvisne, ali s' obzirom na trenutnu situaciju, mislim da ce Mega biti drugo iznenedjenje na turniru, i da ce iskoristiti slabost Partizana, a i neuvrstavnjem (ne)spremnog Kinsija, mislim da je Dule poslao jasno poruku koliko mu je stalo do ovog trofeja.
Mega Vizura- smatram da moze iznenditi Partizan, i da ne bi trebalo biti problema u prvoj utakmici.
KK Radnicki- losa hemija u ekipi i oko nje, mislim da ce se i u ovom takmicenju negativno odraziti, i to moze jos danas doci do izrazaja.
OKK Beograd- verujem u njihovu pobedu protiv Radnickog (prvo iznenadjenje turnira), iako cu navijati za (nikad losiji) Radnicki.
FMP- bice jako motivisani u cetvrtfinalu, ali verujem da ce im to bti dovoljno za (eventualni) castan poraz.
Borac- mislim da nemaju apsolutno nikakvih sansi, pogotovo jer se turnir igra u Bg-u.
Crnokosa- dobre igre u KLS-u daju im za pravo da se nadaju, ali mislim da nema sta da traze, iako im je zreb na neki nacin bio naklonjen (za razliku od Borca, recimo).
Korisnikov avatar
By Karaburac
OKK Beograd tesko da ima sanse protiv Radnickog, otisli su Drca i Radetic sto im ozbiljno skracuje rotaciju. Pod kosem sad sem Bojica imaju samo neubedljive Micovica i Stankovica.

Crnokosa je usla u losu seriju rezultata, tesko da ce moci da se vade protiv Mege, mada ako neko moze da iznenadi to su oni.

Borac nema nikakve sanse. Dok FMP mozda i ima u zavisnosti od toga sa kakvim ce sastavom Partizan izaci na teren. Ova gomila povreda im otvara mogucnost da se nadaju.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]