Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
OVo za Grke bi isto napisao i za nas, mozemo da ispadnemo u grupi a mozemo i do 1/2, Argentina bez Djinobilija,Delfina ako ne dodje i SKola veliki problemi i mucenje za njih, SLovenci do 1/2, Litvanija iz godine u godinu sve gora, Turska van Turske :D nista nije uradila u svojoj istoriji, Hrvati ako ne nalete na spance odmah posle grupne faze idu daleko
Meni se sviđa raspored Srbije, protiv Egipta otvaramo, druga protiv Francuza. Iako su Francuzi evropski šampioni s ovim rosterom, teško da nas mogu pobjediti. Jedino ako i Srbiji, ne daj Bože neki se ključni igrač povrijedi, tako da krećemo s dvije pobjede. Sa Španijom je zadnja koja će sigurno biti beznačajna u smislu prolaska grupe, ali možda će biti oko izbjegavanja/nailaženja nekog na iz B grupe. Po meni Argentina i Portoriko su ti koje bi trebali ganjati ako budemo u mogućnosti birati.

A cirkusa, možemo u par dana recimo s Francuzima dva put igrati, u četvrtfinalu i u grupi. Jebem ti namještanje žrijeba, uništiše ovaj sjajni sport.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mnogo se potcenjuju Hrvati. Videćemo kako ce se Lafayette uklopiti, ali po meni su oni legitimni kandidati za polufinale. Bojan, Sarić, Tomić, Hezonja... puno je tu kvaliteta. Mislim da će mnogo zavisiti i od toga kako će odigrati Čoko Moko.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Bogato iskustvo našeg gubljenja od njih govori mi da nam ne bi bilo najpametnije da se štelujemo na Portoriko u 1/8 finala.
Hrvati su potcenjeni takodje, meni lično to ne deluje baš tako.

Inace, ko igra za Brazil pa su ovoliko visoko kotirani na kladionicama? Znam im maksimalno 3 igrača.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Tačno. Nenea i Varežaa sam zaboravio - ali to je opet 5 igrača...
Nisam siguran koliko oni mogu na takmičenju ovakvog tipa, gde se igra ovoliko utakmica za kratko vreme.
Uz to, zar nije bilo reči o tome kako će Nene da otkaže i preskoči svetsko..?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 129

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]