Stare teme
By horog
Faul u napadu napisao:
SinisaBL napisao:teško. ima nas ovde baš dinosaurusa. :D ja sam 79. godište.

btw. igokea nakon tri kontolne utakmice otpustila holanđanina. ponovo otvorena pozicija centra.
He,he,he....sine,baš kad si se rodio ja igrao za Zadar :D ......neki dan ovdje pisao kako je to izgledalo u Jazinama......toliko o dinosaurima :D
A ja te 79 igrao na armijskom prvenstvu u Samoboru sa Markom Gvardijancicem a protiv Mise Ostarcevica, Ljupceta Zugica, Pesica (iz Zvezde).
By Faul u napadu
horog napisao:
Faul u napadu napisao:
SinisaBL napisao:teško. ima nas ovde baš dinosaurusa. :D ja sam 79. godište.

btw. igokea nakon tri kontolne utakmice otpustila holanđanina. ponovo otvorena pozicija centra.
He,he,he....sine,baš kad si se rodio ja igrao za Zadar :D ......neki dan ovdje pisao kako je to izgledalo u Jazinama......toliko o dinosaurima :D
A ja te 79 igrao na armijskom prvenstvu u Samoboru sa Markom Gvardijancicem a protiv Mise Ostarcevica, Ljupceta Zugica, Pesica (iz Zvezde).
Deda Horok,onda si par godina stariji i od mene :D ....osim ako u jna nisi išao odmah nakon srednje škole....isprika na off topic....neću više.
By horog
Otisao sa 25 godina, posle studija. Voleo sam zadarsku kosarku, prvo Cosica i Djerdju, posle Ciru Perincica (podsecaome na Dalipagica). Inace redovno gledao Na TV Lokose sa Kavedzijom, Bockajem, Plecasem, Omasicem, dok su igrali u Kutiji sibica.
By Faul u napadu
horog napisao:Otisao sa 25 godina, posle studija. Voleo sam zadarsku kosarku, prvo Cosica i Djerdju, posle Ciru Perincica (podsecaome na Dalipagica). Inace redovno gledao Na TV Lokose sa Kavedzijom, Bockajem, Plecasem, Omasicem, dok su igrali u Kutiji sibica.

S Ćirom Perinčićem bio u Zadru.I s Skročeom,Popovićem,Petranovićem,Sunarom,Obadom.Prva seniorska sezona :) ......
By horog
Faul u napadu napisao:
horog napisao:Otisao sa 25 godina, posle studija. Voleo sam zadarsku kosarku, prvo Cosica i Djerdju, posle Ciru Perincica (podsecaome na Dalipagica). Inace redovno gledao Na TV Lokose sa Kavedzijom, Bockajem, Plecasem, Omasicem, dok su igrali u Kutiji sibica.

S Ćirom Perinčićem bio u Zadru.I s Skročeom,Popovićem,Petranovićem,Sunarom,Obadom.Prva seniorska sezona :) ......
Svaka cast. Mislim da su jedno vreme u Zadru zajedno igrali ujak i netjak: Popovic i Komazec.
By Faul u napadu
horog napisao:
Faul u napadu napisao:

Svaka cast. Mislim da su jedno vreme u Zadru zajedno igrali ujak i netjak: Popovic i Komazec.

Znam da su u rodu,ali nisam siguran da su istovremeno bili u ekipi...Mislim da je Pop 11 godina stariji....ali moguće.
By SinisaBL
Moje prvo sjećanje na Zadar je generacija Petra Popovića, Obada, Stojka Vranković i jednog sa brkovima koji je uz Popovića bio najbolji igrač.
Inače, prva generacija Zvezde koju sam pratio je bila ona sa Dabićem, Nikolićem, Jankovićem, Radovićem (omiljeni) i Jovanovićem, te godine je Ilić bio u vojsci a Avdija otišao u Izrael, jako moćan tim. Sljedeće godine su iz naftalina izvadili Dalipagića koji je imao, valjda, 40 godina i davao 30 poena po utakmici. Tim je vodio Moka, a kad je dobio otkaz, zamijenio ga Dule Vujošević koji se u intervjuima zaklinjao da od malih nogu navija za Zvezdu :D .

i, naravno, slušao sam ovo :
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

obratite pažnju od 5-te sekunde :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
SinisaBL napisao:Moje prvo sjećanje na Zadar je generacija Petra Popovića, Obada, Stojka Vranković i jednog sa brkovima koji je uz Popovića bio najbolji igrač.
Inače, prva generacija Zvezde koju sam pratio je bila ona sa Dabićem, Nikolićem, Jankovićem, Radovićem (omiljeni) i Jovanovićem, te godine je Ilić bio u vojsci a Avdija otišao u Izrael, jako moćan tim. Sljedeće godine su iz naftalina izvadili Dalipagića koji je imao, valjda, 40 godina i davao 30 poena po utakmici. Tim je vodio Moka, a kad je dobio otkaz, zamijenio ga Dule Vujošević koji se u intervjuima zaklinjao da od malih nogu navija za Zvezdu :D .

i, naravno, slušao sam ovo :
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

obratite pažnju od 5-te sekunde :D
toni kukoč i šjor božo maljković su rekli da niti jedan klub nikad nije namučio galacticose kao ta generacija crvene zvezde u sezoni 89/90,mokine bebe sa run and gun košarkom,ni barcelona,ni partizan,ni cibona,ni aris...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Faul u napadu napisao:
Znam da su u rodu,ali nisam siguran da su istovremeno bili u ekipi...Mislim da je Pop 11 godina stariji....ali moguće.
igrali su zajedno 1987-1992,nakon prvog PH ari je otišao u grčku,a pop stariji u zagrebačk benston,riječ je o ljetu 1992.
By SinisaBL
Pink Panther napisao:
Faul u napadu napisao:
igrali su zajedno 1987-1992,nakon prvog PH ari je otišao u grčku,a pop stariji u zagrebačk benston,riječ je o ljetu 1992.
A Benston je Novi Zagreb u kojem su završavali Čutura, Alanović, Anzulović i mnogi, zapravo, Anzulović je odatle došao u Cibonu.
Pink Panther napisao: toni kukoč i šjor božo maljković su rekli da niti jedan klub nikad nije namučio galacticose kao ta generacija crvene zvezde u sezoni 89/90,mokine bebe sa run and gun košarkom,ni barcelona,ni partizan,ni cibona,ni aris...
Jeste, bili su moćni, igrali su jako specifičnu košarku, a kada se uzmu u obzir godine Jugoplastike, mislim da su imali stabilnijeg trenera, dobili bi ih.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]