Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu po 1000 put, pogledaj vreme odigravanja Univerzijade, nije realno da igraci kojima sezona traje do juna istog momenta bez dana odmora odu na pripreme za ovo takmicenje koje generalno uopste nije bitno. Naravno da cilj i jeste da se jedan od tih igraca probije, bas kao sto je to na primer uradio Kalinic, pa i Jovic i da skrenu paznju na sebe, pa mozda u buduce i bude nesto od njih. Ne od svakog, ali neko se mozda i probije.

PS cim sam video temu znao sam da si ti pisao i znao sam momentalno sta si napisao, nisam morao post ni da citam.
By bunja95
ja bih voleo da vidim Marinkovica i Cvetkovica iz MZT,Besovica i Jankovica iz Belgije,ovde bi trebalo da vecinu tima cine igraci 92,93 ,94,i ne verujem da ce igraci iz nasa 2 najveca tima igrati zbog duge sezone
By Jo.
1) Milisavljevic, Pot, Djordjevic
2) Radicevic, Novak
3) Gujanicic, Dobric, Lukovic
4) Jankovic, Marinkovic, Tasic
5) Nastic, Kravic
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po meni Lukovic nema sta da trazi na spisku, sa ostalima se manje vise slazem. Problem je samo u vremenu kad se odigrava, pa treba videti da li ce Jankovic, Marinkovic, Kravic, Radicevc moci da se odazovu ovom turniru. Licno bih voleo Huskica da vidim u ovoj ekipi medju visokim igracima. Opet kazem, ne treba da se iznenadimo ukoliko bude otkaza.
By Jo.
Pre par godina Lukovic mi je delovao kao novi Kukoc...

Nazalost nije napredovao, mada on moze biti solidan igrac....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kad smo vec kod visokih igraca, potpuno sam zaboravio na Nikolu Jovanovica koji igra u Americi, on je imao solidnu proslu sezonu tamo i pristojan je potencijal. Mogli bismo njega da posaljemo na ovo prvenstvo, kad je vec izvisio za svako U takmicenje do sada.
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Kad smo vec kod visokih igraca, potpuno sam zaboravio na Nikolu Jovanovica koji igra u Americi, on je imao solidnu proslu sezonu tamo i pristojan je potencijal. Mogli bismo njega da posaljemo na ovo prvenstvo, kad je vec izvisio za svako U takmicenje do sada.
Igra solidno ove sezone na USC.Belezi 10 poena po mecu i 7.5 skokova.
Korisnikov avatar
By dovlimir
miki napisao:
Karaburac napisao:Kad smo vec kod visokih igraca, potpuno sam zaboravio na Nikolu Jovanovica koji igra u Americi, on je imao solidnu proslu sezonu tamo i pristojan je potencijal. Mogli bismo njega da posaljemo na ovo prvenstvo, kad je vec izvisio za svako U takmicenje do sada.
Igra solidno ove sezone na USC.Belezi 10 poena po mecu i 7.5 skokova.
je li Nikola Vucevic igrao za njih?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dosta je slanja na Univerzijade nekih amatera koji bi bili tu samo zato sto su u Americi. Pa sta ako su. Taj da je neki igrac svi bi culi za njega i vec bi igrao za Srbiju. Na Univerzijadi moraju da idu mladi igraci od 21-24 godine koji nemaju kvalitet za 20 najboljih koji ce ici na pripreme sa Djordjevicem, ali imaju talenat. Milutinov, Novak, Micic, Pot, Nikola Jankovic, Marelja, Miljenovic, Radicevic, Dangubic, Krstic...
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
Dosta je slanja na Univerzijade nekih amatera koji bi bili tu samo zato sto su u Americi. Pa sta ako su. Taj da je neki igrac svi bi culi za njega i vec bi igrao za Srbiju. Na Univerzijadi moraju da idu mladi igraci od 21-24 godine koji nemaju kvalitet za 20 najboljih koji ce ici na pripreme sa Djordjevicem, ali imaju talenat. Milutinov, Novak, Micic, Pot, Nikola Jankovic, Marelja, Miljenovic, Radicevic, Dangubic, Krstic...
Prvo, da li uopšte znaš zašto se Univerzijada zove tako? Znaš li da to nije takmičenje B reprezentacija? Konstantno praviš spiskove za sve dosadašnje univerzijade bez konstatovanja činjenice da na njoj mogu igrati SAMO studenti. Siguran si da svi koje stavljaš na spisak studiraju?

Drugo, Nikola Jovanović ima 20g i igra za USC Trojanse. Kada misliš da je trebalo da ostatak Srbije čuje za njega?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]