Stare teme
By Edibledi
Данугубић може много да напредује.
Кешељ је доживео своје најславније тренутке са 22 године и од тада већ 5 година тавори у односу на оно шта му је предвиђано.
Симоновић је шутер, солидан атлета и одбрамбени играч.
Малешевић је универзалац који у неким варијантама може да игра позиције од 1-4 (ово 4 врло ретко; рецимо кад је Кешељ, Калинић или Симон на 4).
Малешевић напредује у већ зрелим годинама и требају му јаке утакмице и јаки противници да би подигао ниво игре, нешто као Калинић
Само упоран рад, литре зноја проливене на тренинзима и нема зиме за њега.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mogao bih da se slozim sa vama oko Malesevica, svakako je bolje resenje od Dangubica i Keselja. Mogao je da bude novi Kalinic, samo da ga je Sale pozvao. Klasican je igrac na poziciji 3. i mislim da je pristojna zamena za Lucu.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Malesevic je dobar napadac, tehnicki poducen igrac, ali fizikalijama je daleko ispod i Keselja i Simona i Dangube, a momak je isto 88' nije da moze u tom segmentu narocito mnogo napredovati, pogotovo sto je u Americi vec sigurno izvukao maksimum iz sebe u tom pogledu. Pitanje je takodje koliko bi se uklopio u igru prilikom koje ne bi imao toliku slobodu u napadu, jer je u Metalcu mogao da opali i 10 trojki bez da dobije prevelike kritike od Djokica. Znam, ova poslednja zamerka se moze odnositi i na Keselja, ali za njega sam apsolutno siguran da nece biti u 12.
Korisnikov avatar
By Lepus
Svasta ovdje covjek moze da procita.
Korisnikov avatar
By Peja
To niko ne zna, msm jos uvek ni Darko sam :D

Legendaran post Galeta je to najbolje objasnio

Samo Darkan Miličić može u istom intervjuu da izjavi da je 1) suviše psihički istrošen da bi ozbiljno trenirao košarku ali 2) da je potpisao ugovor za Metalac

ima i 3) da iako je potpisao ugovor, sve to ipak nije sigurno.

Crni Darkane :doh:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da ukoliko bude dovlacenja iz Zvezde/FMP da je Rebic prvi favorit. U Zvezdi tesko da ce dobiti sansu, za FMP nije, a Djokic ga izgleda gotivi (tj, generalno gotivi nize plejeve Otasevic/Protic).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]