Stare teme
Korisnikov avatar
By mmarko28
I Jovanović i Janković bi za nas bili pun pogodak. Ali, pošto je došao Birčević, verovatno bi bilo mesta samo za jednog od njih. @Toine Meni se čini da je Jovanović više sposoban za minute na petici od Jankovića. Inače, i jedan i drugi su uglavnom tu poziciju igrali ove godine.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Jomer
meni je Jovanovic isto od prvog dana u tefteru :D , kako kaze @Karabu nase dete, koje uspesno proslo skolovanje preko bare, i koji bi bio dosta jeftin za nase uslove a potpisao bi dugorocan ugovor(gde bi u nekoj buducnosti mogli dobro da zaradimo)

treba isto razmisliti o Dejanu Kravicu, jeste igrao prosle godine u Holandiji, ali takve fizikalije plus domaci igrac a igra 4-5 sto je dosta tesko naci u danasnje vreme a da ne kosta boga oca
By luki
Jovanovic sa 210 i onakvom gradjom u evropi je legitimna petica sto je najcesce i igrao za USC.Druga stvar je sto Kravic,on i Jankovic mogu da igraju licem prema kosu,izuzetno su pokretljivi,sutiraju trojke, imaju kontrolu lopte kao dobra evropska krila, da sve to neznaju i nisu savladali ne bi ni bili u prvih deset NCAA timova, tamo polu nauceni ne prolaze.Jedini problem u evropi bice im taktika/akcije/,nedostatak slobode u igri i naravno da se naviknu na evropsko "krljanje".
By Jo.
Antoine napisao:
Jo. napisao:4.Bircevic
5.Majstorovic

Mislim da je to pravi izbor...mogli bi biti veoma brzi, kao i opasni u sutu spolja...

Ocekujem Armstad-a, ostao mi je u odlicnom secanju...

1. Armstad, Cvetkovic, Carapic
2. Marinkovic, Avramovic, Jovanovic
3. (amer), Vrabac, Rakicevic
4. Bircevic, N.Jovanovic(NCAAA), ...
5. Majstorovic, Viliams, Koprivica
Nikola Jovanović ostaje na USC-u. Ne znam samo zašto toliko insistirate sa Majstorovićem na petici.

EDIT: Ipak je Jovanović kao underclassmen ostao na draftu, što znači da ovo i nije tako nerealno.

Kada već pominjemo koledž igrače, Stefan Janković bi bio zanimljivo rešenje na petici.
Majstorovic je svakako 4 ili 4/5, ali Dzile voli i sa dve cetvorke... ovaj tandem bi voleo da vidim na terenu...
Ocekujem nekog naseg iz NCAA, ili povratnika iz evrope, jer iz KSL mogu da dodju samo iz Cacka ili Metalca...sto sam i uracunao...

Ne verujem da bi Coki nama prepustio nekog iz FMPa, tipa Dobric, Lazarevic, Davidovac ili Tejic...
Korisnikov avatar
By Poska
Прати Џикић то све ја мислим, тако да се не бих изненадио када би неко од ових које сте спомињали појави као појачање.

Битно је да он преговара са играчима и да се доводи оно што он хоће.
Korisnikov avatar
By Jomer
javljaju na twitteru da smo raskrstili za Djumicem :D

srecno u nastavku karijere
https://twitter.com/UrosB91/status/742719993331261441
Korisnikov avatar
By Poska
Ајде бре Богдане, води га кући ако ти се свиђа толико. Дрво једно, дали смо га да би посадили још 3 саднице у Бг-у, одлично.

За сада јако добре ствари се догађају, одлазе играчи који треба да одлазе, гради се нов тим. Још да се нека појачања која су спомињана избегну, као Стевановић, и биће то сјајно.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 178
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]