Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
milanezija napisao:Ti mu u toj celoj prici dodjes Konobar.
Igraš se vatrom, priznaj, Knofi te nagovorio :lol:
Korisnikov avatar
By MIX57
milanezija napisao:
Lika napisao:
milanezija napisao:Pa realno Deen i jeste za sjedinjavanje 2 muskarca.
3 koraka silo nečista :o :lol:
Sto bi Kumerle u Bitange i Princeze rekao(ako si gledao): DVA METRA OD MENE

Ili
Korisnikov avatar
By rudonja
Lika je danas stekao vazen poene u ovoj decenijskoj opkladi...
Korisnikov avatar
By Kure
rudonja napisao:Lika je danas stekao vazen poene u ovoj decenijskoj opkladi...
+1
Gagić je strvina, ali strvina sa srcem, a to se ne može kupiti... Da npr. Raduljica ili Miličić imaju takvo srce i borbenost (uz još dosta mozga) bili bi vrhunski igrači.

Meni se sviđa kako Gagić prati akcije i u napadu i u odbrani... Npr. ono kad se Leo drao na njega zbog pokušaja udvajanja Nelsona logično je bilo da se udvoji plej u uglu koji je stao sa driblingom, da je Leo pravovremeno reogovao sevnula bi naša kontra... Tu je Gagula pokazao da razmišlja.

Bacanja mora da sredi.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Mislim da je centar sa najvise presjecenih pasova posle kojih sjevaju kontre. Vidjecemo, macija je trka do pojate
Korisnikov avatar
By Lika
Gagula sad ako je pametan dečko (u šta ne sumnjam), ima cijelo ovo ljeto da radi na sebi i da na pripreme dođe najspremniji od svih. Još ojačati muskulaturu, ali ne pretjerati, poraditi na skoku i svaki dan ispaliti bar 1000 šuteva s poludistance/slobodnog bacanja.

Nakon svega toga, plemeniti gospodin Saša Banjac, uzima u ruke mikrofon, ja mu lijepim stotku na čelo i udriiii! :violin: :D
Korisnikov avatar
By rudonja
MAlo kasnim, ali Lika je opet stekao neke poene posle F4 u Laktasima. Ili smo mozda gledali razlicite utakmice :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]