Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Tragedija,nadam se brzom i uspesnom oporavku..
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Strasna tragedija se dogodila,STRASNA !!!! Natasa Kovacevic je ostala bez noge,jos jedna devojka je tesko povredjena,dva trenera Djera su poginula...Posle ovakvih stvari covek samo zanemi,sve sto bi rekao samo bi narusio tisinu tuge i zaprepascenja...

JEBEM TI ZIVOT DA TI JEBEM !!!!
Korisnikov avatar
By rudonja
Strasne stvari...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uzasna tragedija, ja nisam mogao da verujem kad sam procitao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sonja Petrovic se potpuno vratila u zivot posle duzih pauza zbog povreda.Ove sezone razbija u Spartaku iz Moskve koji igra Evroligu i ima prosek od 12,8 poena 7 skokova i 3 asistencije u Ruskom prvenstvu,a u Evroligi 12,4 poena 6 skokova i 2,4 asistencije.
Takodje i Maja Miljkovic sto je 2012.godine u bila u Partizanu kida u Jeniseju i ima prosek od 11,7 poena,3,7 skokova i 3,3 asistencije(7 asistent Ruske lige).
Sa njih dve imamo sanse da na SP makar ponovimo uspeh sa EP.
MARINA MORA DA IH ZOVE.
Tijana Ajdukovic isto igra odlicno u Madjarskoj gde belezi prosek od 11 poena i 5,4 skokova.

Umesto Ivanke Matic koja ce imati 35 godine,Bojane Vulic koja je u ocajnoj formi,a 1980.godiste i umesto Ines Ajanovic koja nema klub(mozda je zavrsila i karijeru) treba zvati Sonju Petrovic i Ajdukovic na centarskim pozicijama.A treca bi mogla da bude neka iz mladjih reprezentativnih kategorija Stankovic na centru ili Crvenkadic koja igra od 2-4.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]