Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Vuk Lazic je ja mislim Srbin iz Slavonije, da li Osijek ili Vukovar, ali tako nesto. Igra pleja, ako sam dobro zapamtio. Jedan nas bivsi forumas ga je pominjao u svojoj cuvenoj rubrici ''nasi koji igraju za druge''.
vuk lazić je iz vukovara, 1998. godište, igra u kk zagreb, na poziciji playmakera.
talantiran je jako, ali je malo nejak ( nije sad miljenović,ali navodim kao primjer ) , ova sljedeća godina mu je ključna.
odlučio je da igra za hrvatsku još prije nekolio godina.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Jomer napisao:za dva dana pocinje EP ovi nasi jos nisu odredili spisak,
pitanje za Pantera i Cibosa vidim kod vas se podigla bura oko nekog klinca Martinac koji je upao u 12 za EP, cale mu je valjda lekar u reprezentaciji koliko sam ispratio onog spanca, i vidim na spisku i Vuka Lazica on je Srbin iz Hrvatske? ili gresim :)
oba roditelji doktori koji rade sa savezom,a čale je sa repkom :mrgreen:
ovo je dosta dobra generacija, razlika od svih prethodnih je da nema nijedno extra ime koje odskače po listama,ali je dosta ujednačena.
naravno najjači smo na krilima po običajima, stvarno odskaču proleta koji se ozlijedio ( real madrid) , čolak ( široki ) i lovro buljević ( cibona ) koji je daleko največi talent generacije,ali je ko neka pička kad ga gledam. odličan je na trojci čižmić koji je sad otišao u cajasol koji ima sjajnu školu. tu je još emil savić igrač malog zagrebačkog kluba kk rudeš koji je zanimljiv, lijevak, dobrog tijela. imamo i puno tih bekova i ljudi koji rade sa ovom selekcijom kažu da tu mogu ispasti neki igrači. nama su playevi toliko bitni da sad svi žele ispratiti ove da vidimo hoće li se pojaviti neki igrač.

baš me veseli ovaj u16,više nego u18 ili u20
Korisnikov avatar
By Karaburac
Čarls Bukovski napisao:Bariša Simanić je možda najveći talenat u ovom godištu u Evropi.Talentovaniji je i od Glišića.
Borisa.
By Čarls Bukovski
Karaburac napisao:
Čarls Bukovski napisao:Bariša Simanić je možda najveći talenat u ovom godištu u Evropi.Talentovaniji je i od Glišića.
Borisa.
Jeste, u pravu si.Moja greška.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Sto toliko iscudjavanje? Startna petorka ce 99% biti:

1) Nesic
2) Aranitovic
3) Radanov
4) Simanic
5) Cucovic
Ne znam kakvi smo sa centrima, ali Boga mi ovi od 1-4 su ozbiljni prospekti, stvarno bi bila greota to ne iskoristiti. Po meni nasa "najplodnija" generacija uz 94/95 jos od generacije 87'.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 24

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]