Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
To stoji, ali je problem što do te mere slabo pratim u poslednje vreme, da je teško očekivati da bih provalio ko je indeksni čebular, Delaš, Vranješ...Plan je zato da se držim Gudure, čije mi izvlačenje faula praćeno slobodnim bacanjima redovno popravi raspoloženje.

Nije za ovu temu, ali inače me živo zanima kakvu će mu ulogu Radonjić dati sledeće godine. Za sad sam vrlo zadovoljan.
By surda
Gale napisao:To stoji, ali je problem što do te mere slabo pratim u poslednje vreme, da je teško očekivati da bih provalio ko je indeksni čebular, Delaš, Vranješ...Plan je zato da se držim Gudure, čije mi izvlačenje faula praćeno slobodnim bacanjima redovno popravi raspoloženje.

Nije za ovu temu, ali inače me živo zanima kakvu će mu ulogu Radonjić dati sledeće godine. Za sad sam vrlo zadovoljan.
Nadajmo se, barem prvih par el kola, jebenu za fantasy. :D
Ja kao i pratim. Pa izbacim dva igraca kola ili vratim mrtvog Smitha kad odluci prodati utakmicu...
Fantazer sam, evo drugu sezonu, ali majku mu, da li je ikada bila ovako mrsava fantasy el ponuda na 2 i 3?

Ponitka, de Colo i Dilejni. Nesto mi sad niko cetvrti ni ne pada na pamet. Vecina ostalih su zestoko podbacili u dosadasnjem dijelu. Pocevsi od Fernandeza, Smitha, Spanulisa, Datomea..., pa do mladih nada poput Abrinesa ili Osmana i nesto starijih kao Lodzeski.
Naravno, uticale su tu dosta i povrede, i na neke neuigranost, ali za moje fantasy muke tu nema opravdanja :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Vega je u zoni zadnjih par kola i polako me ostavlja da se davim u oblaku prasine. Ja sam mislio da se fantasy zavrsava sa top 16 fazom, kad ono ide dalje. Smijurija za sledece kolo je sastavljanje ekipe samo od Barse i Lokomotive. Sa jedne strane prvi put imam love za najskuplje igrace, a sa druge strane ne smijem pretjerati sa igracima iz pobjednicke ekipe zbog mogucnosti izmjena za F4, ako se fantasy bude i tada igrao.
Korisnikov avatar
By The Answer
Na kraju bronza umesto srebra od prošle sezone. I to sa mnogo manje cimanja nego prošle sezone jer ni ja kao ni većina nisam mnogo obraćao pažnju na ovu igru. Ispao iz nekog h2h odavno i od tad maltene igrao sa istim timom. Iz rezultata ogromne većine se vidi da su odustali otprilike kad su kvazi zvezdaši propovedali ispadanje kluba za koji šatro navijaju već u prvoj fazi.

Čestitke jedino Šurdi na rezultatu i plasmanu.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]