Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao: Sre Okt 07, 2020 8:41 pm Ne znam zasto na dva mjeseca, dok dodje, pa testovi pa uigravanje proce mjesec dana, mogli su bar do nove godine potpisati ugovor

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Pretpostavljam da ce ga produziti kasnije..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras jako vazan mec za Zvezdu da u praznoj dvorani zabelezi prvu pobedu u Evroligi u prvoj utakmici na domacem terenu. Dobra stvar je sto se igra u Pioniru gde se odrzavaju treninzi pa su igraci vise navikli na obruce. Nadam se da cemo veceras pokazati da smo ekipa dostojna Evrolige i da ovi momci sa povratkom Terija na parket mogu da igraju ravnopravno Evroligu sa svima.
Baskonija nije naivna ekipa, nece nam biti lako, ali nadam se da mozemo da pobedimo. Henri, Vildoza, Gedraitis, Piters i Jekiri im je prva petorka po kvalitetu. Mislim da mozemo sansu da trazimo sa Ritom na centru u napadu da izvlaci Jekirija i Fola, koji je visok 223 cm, i da pravimo tu razliku. Piters na cetvorci moze da nas napadne samo sa sutom i tu ga treba zaustaviti, da ne ostaje sam na trojci. Na Vildozu jak presing, Gedraitisa dobro udarati i mozemo da pobedimo. Eventualno obratiti paznju jos na Polonaru sa klupe, on ume jednom u mesec dana da odigra odlican mec.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uključio sam se na finiš, lepo, 20 razlike protiv Baskonije..

Vidim, išao nas šut..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Veoma dobra igra. Odbrana svakako odlična, s još kad šut ide ..

Iz onog minuta, dva koliko je proveo na terenu, jasno je zašto Simanić ne igra. Za sve bi bilo najbolje da ide iz kluba.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam gledao utakmicu ali po reakcijama i statistici valjalo bi pogledati snimak da vidim kako peglamo difens i sipamo trojke

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Ništa.

Prva odbrana i zapinje u bloku. Reath preuzima njegovog igrača koji šutira i maši, a igrač na kome je ostao Boriša hvata loptu na skoku. Pride ga ovaj faulira za dva bacanja.

Jednostavno, Boriša ima sve osim glave, a kada nema glavu, u principu nema ništa. Ja ga pratim od kadeta i Jakovljevića, sve sam se nadao da se to može promijeniti, ali izgleda tome nema pomoći.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Čestitam komšije :clap: stvarno jedna odlična partija, na nekih 70-80% snage ste odigrali sinoć I to je bilo dovoljno da se razmontira Baskonija. Slična priča kao i mi protiv Venecije. Odbrana odlična, šut je služio, ali je dolazio iz dosta otvorenih situacija i propusta u odbrani gostiju, stalozeni napadi, uključivanje i visokih igrača i prepoznavanje prednosti svuda gde ste je ostvarili i jedna pre svega timska pobeda. Jeste možda zvuči čudno da kad jedan igrač da 30 pts to možda bude timska igra, ali eto Sale je uspeo i to da napravi mogućim, Lojd je ozbiljan Evroliga igrač i tu nema šta,pravi pogodak. Meni je bilo veoma drago i zanimljivo što su epizodisti u vidu Simonovića, MJKa, Kuzmica, Rita, pa na kraju i Davidovca imali svoje role u kojima su radili ono što najbolje znaju i ostvarili prednost u odnosu na odbranu. Hol mi se dosta sviđa, 7 poena i 11 asistencija, veoma zrela partija, malo je slabiji pod pritiskom, ali i on će rasti kako bude prolazila sezona,jer nije on igrao na ovom nivou. Verujem da mu odgovara i to što nema navijača, jer bi se malo više pogubio, bar meni tako deluje. Ostali svi koji su ulazili su se upisali, sem Boriše, tako da konkretno raspoređene uloge i zrela partija. Šut vas jeste išao 52% I za 2 I za 3,plus 94% bacanja, ali pre svega je to iz odbrane došlo, gde ste Baskoniju za poluvreme sveli na 31 poen. Uključivanjem Terija, ovo će biti za klasu ozbiljniji tim jer će se njegove defanzivne karakteristike lepo uklopiti u mašinu.

Iskreno ne vidim potrebu za dovođenjem Ročestija, nekako mi je vec gužva na bekovskim pozicijama, ali ako ga Sale želi, verujem da zna za šta mu tačno i treba. Ipak je to provereni el igrač, doduše ne tre :oops:ba puno očekivati od njega, ali neće se on mnogo ni koristiti na kraju krajeva. No videćemo.

Imate odličan tim i deluje da funkcioniše kako treba, a možete i još mnogo više od ovoga juče.
Korisnikov avatar
By djokonda
Odlično je to bilo juče, ali ja lično ne vidim tu rezervu o kojoj SG priča (da ste bili na 70-80%)...Zvezda više od domaćih igrača ne treba da očekuje i neće dobiti, jer to je prosto to...dobro su odradili posao u limitiranim ulogama (srazmerno svojim kvalitetima) koje imaju. Zvezdi igra zavisi od 3 amerikanca, a juče su dva bila više nego dobra (Lojd i Hol) i ne mogu se uvek očekivati ovakva njihova izdanja. Ovo je bilo Zvezdino dobro izdanje i kada Zvezda bude dobro igrala to će otpilike izgledati tako.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 80
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]