Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Lika napisao:Nisam bas impresioniran Amerima.
+1
Mozda to i nije loše, ali za moj ukus vrlo ružna igra.
Sta bih dao da ih mi ili Francuzi dobijemo u finalu...
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Mutinjo napisao:
Lika napisao:Nisam bas impresioniran Amerima.
+1
Mozda to i nije loše, ali za moj ukus vrlo ružna igra.
Sta bih dao da ih mi ili Francuzi dobijemo u finalu...
+2
I ja isto.Samo neko da ih pobedi bre(po mogucnoscu mi) :-D
Moguce je igrati s njima samo ne upadati u njihov ritam i vrtlog jer u tranziciji mogu da za minut dva naprave +10 ili +15.Sto vise usporiti i pozicionirati napad.Oni se tu unervoze,nisu takva ekipa,oni zavrsavaju napade u 10-toj sekundi obicno ili vec na pocetku.Sve vise krecu nerezonski i sa nekim ludim sutevima.Ali dobro lakse je to reci nego uraditi.
Veliki je i psiholoski pritisak jer stalno misle da igraju sa nadmocnima,sa NBA zvezdama.
Mada to nije tako.
Napred Litva!!!
By Srđan O.
Igra koja sve svodi na skakanje, trcanje i ispucavanje... Ali su fizicki toliko nadmocni da pre ili kasnije slome protivnike bukvalno na puku snagu... E sada, da li bi im u dopingu nasli krvi, to je pitanje (namerna permutacija) :D Litvanija se jos fizicki i drzi za sada, samo spolja su impotentni ko Bosko Jakovljevic u Plejboj vili... Kao da nisu Litvanci...
Korisnikov avatar
By GetBuckets
O ovome sam pricao.Za minut ipo serija 10:0.
Samo tranzicija,kucanja i nerezonske trojke.
Kako ovaj Kari pali bez ikakvog razmisljanja.
By grobar sa kosova
Ovo je najgori tkz drim tim ikada i gori se nece pojaviti nikad u buducnosti.Spanija bi ih odrala,kompletna Grcka,kompletna Litvanija,kompletna Francuska i mi da smo kompletni takodje bi ih pobedili.Gomila balvana bez grama mozda bukvalno,niko nista ne zna.
By Srđan O.
A nije sada fer igra... Kada je Montejunas u petorci Litvanije kao da se igra 6 na 4... Koja prevara od igraca... Jos iz Prokoma ga se secam...

EDIT: A evo i ovi na 26 laganini serendaju i dalje sudijama i tehnicke dobijaju... Kao sto sam rekao seljacine... Djubretar Kazins na 30 razlike glumata kao Valenciunas igra ledjima i onda bi jos na kraju da se tuce... Pa eto, ajde da se baci hejt i na njih malo, a ne da su Spanci dezurna govna...
Poslednja izmena od Srđan O. u Čet Sep 11, 2014 10:58 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Opra Amerika ove Litvance.Ovaj gore skinuo gace koliko je uplasen.Pa majku mu nije Kuzins Majk Tajson pokazi malo zube vidi koliki si :-D
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 129

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]