Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Jomer napisao:Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godini
Da li je uopste neki evropski klub to do sada imao? :think:
Korisnikov avatar
By Zex88
Vincent Vega napisao:
Jomer napisao:Cestitke misku i megi, ni jedan nas klub nije imao tri draftovana igraca u jednoj godini
Budućnost i joše jedan čini mi se..
By strelac
Za Evropu ne znam,ali iz nase zemlje je bilo najvise 2 iste godine.Da li 2002 ili 2003 Krstic i Vujanic.Nih dvojica koliko znam.
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:
Vincent Vega napisao:
Budućnost i joše jedan čini mi se..
Jouventud 2009> Rubio #5, Eyenga #30, Norel #47
Korisnikov avatar
By Jomer
i jos nesto, posle sinocnog draftta, KKP, CZ da zabarove miskove igrace, uvideo je da moze najbolje sam da ih razvije kroz MV< sta ce njemu u zivotu komplikacije sa dunsterima Radonjom,Jovanovicem,Mutom..
Korisnikov avatar
By Antoine
strelac napisao:Za Evropu ne znam,ali iz nase zemlje je bilo najvise 2 iste godine.Da li 2002 ili 2003 Krstic i Vujanic.Nih dvojica koliko znam.
Zavisi šta računaš pod zemlju, imali smo i Miličića, Čabarkapu, Pavlovića i Vraneša na draftu 2003 kad smo bili ista zemlja.

Krstić, Vujanić i Šekularac su bili 2002.
By strelac
Jomer napisao:i jos nesto, posle sinocnog draftta, KKP, CZ da zabarove miskove igrace, uvideo je da moze najbolje sam da ih razvije kroz MV< sta ce njemu u zivotu komplikacije sa dunsterima Radonjom,Jovanovicem,Mutom..
To i nemora da bude tacno.Bilo je igraca koji su izasli na draft,pa nisu nista uradili.

Takmicenje jeste bitno,ali najvaznije je sa kojim trenerom radi.Primer Repesa.Bilo je igraca u proslosti koji nisu igrali EL i napravili su sjajne karijere.Trener je taj,pa sve drugo.
By strelac
Antoine napisao:
strelac napisao:Za Evropu ne znam,ali iz nase zemlje je bilo najvise 2 iste godine.Da li 2002 ili 2003 Krstic i Vujanic.Nih dvojica koliko znam.
Zavisi šta računaš pod zemlju, imali smo i Miličića, Čabarkapu, Pavlovića i Vraneša na draftu 2003 kad smo bili ista zemlja.

Krstić, Vujanić i Šekularac su bili 2002.
Mislio sam klub ,a ja napisah zemlja.

Oprosteno :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Miško potvrdio naša razmišljanja.Niko iz Mege ne ide u Nba ove godine.Jokić ostaje u Megi,Vasa i Dangubić idu..
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 141

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]