Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:
Vincent Vega napisao:Izgleda da je za Vasu definitivno:
http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/2 ... -u-bajernu
"Моћни клуб" у ПМ... Бљутава инстант супа из кесице... А и питање је шта има научити од човека којем је највећи успех у последњих 10 година то што је увео Валенсију у плејоф... Мислим да је Пироћанац прилично излапео, само јури за парама као никад пре, а и пре је јурио само тако... А и рад са играчима му је јадан, све му се своди на давање шансе Бјелици на плеју, "скидање гаћа" и закуцавање најбољег играча на клупу јер је тако рекао газда...

Молио бих Зекса да образложи "добар потез", ја сам образложио зашто мислим супротно. Сем пара ништа ту неће бити доброг за Васу, а ни нашу кошарку...
U pravu si,Kari nema pojma..
By objektivni_navijac
Jomer napisao:kakav argument :D , taj bayern je kao u fudbalu PSG ili Anzi vestacki klub, inace slazem se @Pejom Dangubic ako ode u Ritas mnogo los potez, isto je tako i Nedovic otisao pa je bacio jednu godinu
uopšte nije veštački klub, zašto takvo razmišljanje? :)
Korisnikov avatar
By hurricane
@ Kure
Ako je istina to za Vasu i Bajern, verovatno Kari ima neki plan s njim, mada mi tu nešto smrducka oko tačnosti informacije. Nemci nisu poznati kao neko ko preplaćuje igrače i prave talove. Ne verujem da bi Miško propustio bolju ponudu Efesa i poslao Vasu kod Karija
Korisnikov avatar
By Jomer
objektivni_navijac napisao: uopšte nije veštački klub, zašto takvo razmišljanje? :)
kako nije vestacki, sa kesom su sve kupili, pre pet godina nisu ni postojali, nemaju kosarkaske navijace, tradiciju, istoriju, kako su nastali kao hir glavesine u FK, tako ce i nestati kad ne budu imali interesa, isto svojom politikom upumpavanja para kroz FK guse prave centre kao Bamberg,Tir gde celo mesto zivi za te klubove ,
Korisnikov avatar
By Mikoni
Jomer napisao:
objektivni_navijac napisao: uopšte nije veštački klub, zašto takvo razmišljanje? :)
kako nije vestacki, sa kesom su sve kupili, pre pet godina nisu ni postojali, nemaju kosarkaske navijace, tradiciju, istoriju, kako su nastali kao hir glavesine u FK, tako ce i nestati kad ne budu imali interesa, isto svojom politikom upumpavanja para kroz FK guse prave centre kao Bamberg,Tir gde celo mesto zivi za te klubove ,
Partija, vojska, javno preduzece, fudbalski klub.. AKo mene pitas, ipak je ovo poslednje daleko najbolje i najzdravije. Pa pogledaj samo imena ovih nasih.. Nije da mi smetaju, al da su nastali prirodno il kako se vec kaze, nisu..

Kako ce klub koji je tek osnovan, odnosno tek poceo ozbiljno da radi, imati tradiciju? Samo je nov, nije tu nista vestacki. Nije da nabacuju igrace bez reda i veze, nije da su u pitanju ne znam kakvi transferi, nisu bahati, imaju rezultate u skladu sa ulaganjima.
By objektivni_navijac
Bajern osnovan 46e, prvaci bili u pedesetim...
edit: nije ovo tema o Bajernu :D
Korisnikov avatar
By Jomer
Ja taman da ti odgovorim za kupovinu mesta u EL za osnivanje Man city i upumpavanju para :D , bolje da batalim da ne trolujen vise temu, kao sto si napisao nije tema Bayern :D ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Jedna stvar mi nije jasna, prosecan forumas provali da je Vasa los u odbrani, da je nabacio statistiku igrajuci 40 min, da je njegov tim davao najvise poena pa otuda i njegove asistencije , pritom isti taj prosecan forumas uvidi da misko zeli samo novac i tako posluje vec 10 dina, zasto onda jedan ELITNI trener u evropi sve to ne bi provalio??
Pesic toboze ne zna ko je RAznatovic, on forsira odbran u a nije primetio da VAsa to lose igra? Pa cemo mi da mu otvorimo oci
Covek je svestan koga kupuje, zeli da dovede tog igraca, daje novac i verujem i minute u igri
Korisnikov avatar
By hurricane
Pa ni Savovic nije odbrambeni mega car pa je zavrsio kod Karija.
Sve u svemu drago bi mi bilo da Vasa ode bilo gde, ostaje Miljenovicu (igrac koji mi se kud i kamo vise svidja)prostor za prvog pleja
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]