Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
Utakmica je počela u 9, ja sam bio na blagajni oko pola 9. Karta je bila 200 dinara, za ložu ne znam. Obezbeđenja i policije je bilo mnogo. Valjda su to neka pravila aba lige, pretresa se pre ulaska. Kad sam našao mesto, nije bilo puno ljudi ali se vremenom popunjavalo i bilo je skoro dupke puno. Ne baš kao kad je dolazila Zvezda pa se karta uzimala po 10 dana ranije i stajao čovek na čoveku ali je bila fina posećenost sinoć. Pre utakmice atraktivne devojke u helankama bacaju smoki i cips, ako si magarac makljaces se sa masom za obican k plus čips :lol: :D posle toga su se pucale majice iz topa, ko uvati gadja sa pola i dobija tv
onda je konacno poceo mec, los pocetak mege i rano dvocifreno vodjstvo krke, posle mega stize na mali minus i igra solidno, bilo je par atraktivnih poteza i videlo se odma da ce biti dosta poena, treca cetvrtina dosta dosadna, samo sam cekao kraj i uzbudljivu zavrsnicu, na par minuta pred kraj, mega vodi 3 razlike i lukovic iz krke ubacuje trojku sa 9 metara, mi na tribinama se vatamo za glavu i krstimo koliko je covek trojki preko ruke i iz daljine ubacio, na minut pred kraj, krka vodi, mega je na -5, jaramaz krade loptu na sredini terena, to je bilo nekih 25 sekundi pred kraj, zagorac je mogao da cuva skoro ceo napad ali on je odma u trku otisao na dvokorak i lopta se izmigoljila iz obruca, potom jaramaz pravi faul i salje matic rebeca na 2 bacanja, on masi oba, kaba hvata loptu i potom je jedan iz mege baca u aut odnosno salje pogresan pas, ponovo se pravi faul i jedan iz krke ubacuje prvo a drugo masi, potom na par sekundi pred kraj, zagorac baca musidiju koji pogadja za 3 za opsti delirijum na tribinama, mega na -3, potom se opet pravi faul i neki iz krke pogadja prvo a masi drugo i musidi ponovo daje trojku, ostaje oko 1 sekund, krka izvodi loptu i rebec bezi od kabe i istice vreme, 95:96
po meni kljucan momenat promasen ulaz Zagorca na 25 sekundi pred kraj, da je sacekao i organizovao nesto bolje bilo bi mozda drugacije
sudjenje po meni ok, navijaci su im uglavnom zvizdali, cak je pocelo i skandiranje: lopovi, lopovi... ja sam uglavnom bio u fazonu: sudija je uvek u pravu, tako da sam smirivao ljude oko sebe :D
uglavnom, dobra i zanimljiva utakmica, ako je verovati sajtu aba lige prosek godina mege je 20, fali tu 1-2 iskusna igraca da prevagnu u ovakvim utakmicama
Korisnikov avatar
By rudonja
Hvala!
By Edibledi
Još 40 minuta do kraja glasanja!!!

Who is the biggest revelation in the Basketball Champions League?

16%N. Minnerath (Avtodor)

45%G. Orelik (Banvit)

34%O. Jaramaz (Mega Leks)

05%V. Sulskis (Utena)

Vote
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sasvim solidan igrac je Marelja, cudi me da je i trunuo u Vrscu i KLS ligi. Bice dobar za Megu, fali im visoki igrac. Ne ocekujem da puni protivnika, ali da bude znacajan igrac ocekujem.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Mega potpisala Nemanju Kapetanovića iz Beovuka. oni ne znaju što i koga dovode više...
Korisnikov avatar
By Zex88
Misko vise ne zna sta hoce.. Potpuno je izgubio ovu sezonu..
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]